Σεμινάρια Musical

Η Κατερίνα Δούμα οργανώνει δύο σεμινάρια μιούζικαλ για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, με τίτλους Grease και Mama Mia

Μέσα σε 4 μαθήματα διάρκειας τριών ωρών θα ρίξουμε μαζί μια πρώτη ματιά στον τρόπο που δουλεύουμε on stage, τα τρία βασικά συστατικά του μιούζικαλ : θέατρο, τραγούδι και χορό. Θα πάρουμε μια μικρή γεύση της ενέργειας που πρέπει να έχουμε στη σκηνή και της απίστευτης εργασίας που κρύβεται πίσω από το κάθε λεπτό παρουσίασης. Με τραγούδια διασκευασμένα στα Ελληνικά και σενάριο που αφορά στη σκηνή στην οποία εξελίσσεται το τραγούδι, αυτή η MUSICAL FAN εμπειρία θα μείνει αξέχαστη.... Το σεμινάριο θα λειτουργήσει ως ακρόαση για ένα νέο κύκλο μαθημάτων μιούζικαλ, από τον Οκτώβριο, με στόχο πάντα την παράσταση στο τέλος του έτους!

Η Κατερίνα Δούμα είναι χορογράφος και σκηνοθέτης. Σπούδασε δημόσιες σχέσεις και δημοσιογραφία, κάνοντας παράλληλα και καλλιτεχνικές σπουδες. Η επαγγελματική πορεία της ξεκίνησε το 2000 και συνεχίζεται σε χώρους εκπαίδευσης και πολιτισμού. Έχει διασκευάσει στα ελληνικά και ανεβάσει επί σκηνής αγαπημένα έργα όπως το Mary Poppins, Grease, High School Musical, The wizard of Oz, Alice in Wonderland, Romeo and Juliet, Pinocchio, Polar Express,..κα. Επίσης έχει γράψει θεατρικές παραστάσεις για παιδικό θέατρο και αφιερώματα σπουδαίων καλλιτεχνών. Είναι εμπνεύστρια και δημιουργός της 1ης εφηβικής ομάδας μιούζικαλ με το όνομα NRG και φέτος για πρώτη φορά ετοιμάζει τη νέα της θεατρική ομάδα (ενηλίκων) με το όνομα on stage. Το ίδιο όνομα θα δώσει και στο καινούργιο μιούζικαλ στούντιο που θα λειτουργήσει απο τον Οκτώβριο προσφέροντας τη δυνατότητα στους θαυμαστές του είδους να βιώσουν την εμπειρία και γιατί όχι να την κάνουν και πράξη «on stage».

Grease :  Παρ 17 , Τετ 22 , Παρ 24 , Τετ 29 /6

Μama Mia :  Παρ 1 , Τετ 6 , Παρ 8 , Τετ 13 / 7

info : Your Stage, Θεσπρωτίας 8, Αθήνα, Μετρό Σταθμός Λαρίσης |  τηλ : 210 5122989 | Κόστος 70€ και 50€ για κρατήσεις έως 5/6 ( σεμινάριο Grease) και 19/6 (σεμινάριο Mama Mia)