Σεμινάριο σύγχρονου χορού με την Ιωάννα Αποστόλου

15 - 19 Ιουλίου 2011

«Το μάθημα βασίζεται στις αρχές των τεχνικών του σύγχρονου χορού. Ξεκινώντας με ένα δυναμικό και συνεχόμενο ζέσταμα, το οποίο θα οργανωθεί ανάλογα και με τις ανάγκες της ομάδας, θα περάσουμε σε κινητικούς συνδυασμούς, των οποίων η πολυπλοκότητα σταδιακά θα αυξάνεται. Στόχος είναι να βάλουμε το σώμα μας στη διαδικασία της γρήγορης και εύκολης μεταφοράς στο χώρο, στην εύρεση διαφορετικών δυναμικών της κίνησης και στον τρόπο μετάβασης από τη μία ποιότητα της κίνησης στην άλλη, λειτουργώντας στα πλαίσια της ομάδας. »

Λίγα Λόγια για την Ιωάννα Αποστόλου:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 2007. Ως υπότροφος του ιδρύματος «Αδελφοί Πράτσικα» συνέχισε τις σπουδές της στο σύγχρονο χορό στο Folkwang Hochschule στο Essen της Γερμανίας. Ως χορεύτρια έχει συνεργαστεί με το χοροθέατρο Ύψιλον της Αγγελικής Στελλάτου, τη χοροθεατρική ομάδα X- it του Φώτη Νικολάου, την Όλια Λυδάκη (ομάδα Βίδα), το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Ομάδα Σύγχρονου Χορού του Χάρη Μανταφούνη, τον Παναγιώτη Αργυρόπουλο ( Χορευτές του Βορρά ), την ομάδα Ad Hoc, την Lumi dance co. κ.α
Ως χορογράφος έχει συνεργαστεί με τη θεατρική ομάδα plays2place και ως βοηθός χορογράφου της Αγγελικής Στελλάτου στην παραγωγή «καν.ιβ.αλοι» της ομάδας Ύψιλον.Από το 2008 διδάσκει σύγχρονο χορό στην Σχολή Χορού της Έλενας Βακαλοπούλου, καθώς και σε studios χορού για μικρότερα διαστήματα, όπως το Baile del barrio, seli kanou studio κ.α.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 13 Ιουλίου 2011

info : Artistic Studio Oriental Expression, Λ. Βουλιαγμένης 272 Α, (Μετρό  Άγ. Δημήτριος – έξοδος Βουλιαγμένης), τηλ.2109735888 – κιν.6992553320  |  Κόστος 60€   | Διάρκεια:  15 εως 19 Ιουλίου 2011  | ΄Ωρες 5 μ.μ.- 7 μ.μ. (σύνολο 10 ώρες)