Εισαγωγικό σεμινάριο Feldenkrais

Η Ruty Bar, εκπαιδεύτρια της Μέθόδου Feldenkrais έρχεται στην Αθήνα στις 24 Σεπτεμβρίου 2011 για ένα ακόμη εισαγωγικό σεμινάριο. Είναι η τελευταία ευκαιρία να τη γνωρίσετε πριν ξεκινήσει η επαγγελματική εκπαίδευση στις 27 Οκτωβρίου 2011.

 

Η εκπαίδευση είναι διεθνής αναγνωρισμένη ως Feldenkrais International Training Program - Greece 1.

Στο εισαγωγικό σεμινάριο, η ενασχόληση με τη μέθοδο θα είναι εντατική και αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής στην εκπαίδευση. Θα δουλέψουμε ομαδικά (Awareness through Movement) και ατομικά (Functional Integration) όπως σε ένα κανονικό Training Program. Επιπλέον θα ενημερωθείτε για την εκπαίδευση και θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής συνέντευξης με την εκπαιδεύτρια.

Η Μέθοδος Feldenkrais® είναι μια ξεχωριστή προσέγγιση στην ανθρώπινη κίνηση. Οδηγεί με απλό και ήπιο τρόπο τον άνθρωπο, να επανακτήσει το φυσιολογικό εύρος των κινήσεών του που ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει περιορίσει. Δημοφιλής για τις τεχνικές που χρησιμοποιεί, η μέθοδος βελτιώνει τη στάση του σώματος, την ευελιξία, το συντονισμό των κινήσεων, τις αθλητικές και καλλιτεχνικές ικανότητες. Aκόμη, βοηθά ανθρώπους που έχουν περιορισμένη κινητικότητα, χρόνιους πόνους, ένταση και νευρολογικά προβλήματα.

Η εκπαιδεύτρια του προγράμματος Ruty Bar (Μ.Α. χορού και κινησιοθεραπείας) έκανε συνεδρίες με τον Dr. Feldenkrais στα νεανικά της χρόνια και εξερευνά την κίνηση εδώ και 35 χρόνια. Διευθύνει το Feldenkrais Professional Training Programs στο Ισραήλ και διδάσκει σε αντίστοιχες εκπαιδεύσεις στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α.

info : Χώρος Τέχνης «14η Μέρα», Καλλιρρόης 10, (Μετρό: Ακρόπολη, Στάση Τραμ: Λεωφ. Βουλιαγμένης)  |  Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011  |  Ωρα 11:30 - 16:30  |  Κόστος συμμετοχής: 65 € (στους μελλοντικούς συμμετέχοντες στην εκπαίδευση, τα 65 € επιστρέφονται) - Προκαταβολή: 35 €, στο λογαριασμό 23800 231 0000 160 της Alpha Bank  -  Προθεσμία εγγραφής και προκαταβολής: Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011  | Πληροφορίες εγγραφής Ulrike Hasbach-Doussis e-mail: training@feldenkrais.gr  και Τηλ. : 69 37 35 27 00, 210 92 41 992