9η ημερίδα εναλλακτικών επιλογών

Ο Πολυχώρος Shantom και η Λήδα Shantala σας προσκαλούν να συμμετάσχετε, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, στην 9η ημερίδα εναλλακτικών επιλογών, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011 από τις 13.00 ώς τις 22.00.
Χορέψτε, γυμναστείτε, διαλογιστείτε! Γνωρίστε δρόμους σοφίας και άσκησης από όλον τον κόσμο, για ανάταση και ευεξία. Ανοιχτά μαθήματα για όλες τις ηλικίες.

Ανακαλύψτε εμπειρίες πρωτόγνωρες για έναν καινούργιο εαυτό. Ασκηθείτε και αποκτείστε αξιοζήλευτη ευκινησία αλλά και την πολυπόθητη ψυχική γαλήνη με γιόγκα, τονωθείτε με pilates. Απελευθερώσετε τα συναισθήματα και την εκφραστικότητά σας με τη χοροθεραπεία. Διώξτε το άγχος και την κατάθλιψη, χορέψτε σε ρυθμούς οριεντάλ, flamenco, αλλά και στους εκτονωτικούς ρυθμούς των αφρικάνικων κρουστών. Ανακαλύψτε τη μοναδική γοητεία του ινδικού κλασικού χορού Bharata Natyam. Χορέψτε κρεμασμένοι από την οροφή με τον εναέριο ακροβατικό χορό, ανακαλύψτε τη γοητεία του αρχαίου ελληνικού χορού και αφεθείτε στο ρυθμό του αργεντίνικου tango. Συνδυάστε χορευτική κίνηση και αυτοσυγκέντρωση με σύγχρονο χορό, και διαλογισμό με αυτοάμυνα σε μια από τις πολεμικές τέχνες της Ανατολής (kung fu, tai chi), ή αδράξτε το βασιλιά των όπλων, το σπαθί του ενάμιση χεριού στη Μεσαιωνική και Αναγεννησιακή Σπαθασκία.
Και τέλος η Ομάδα γέλιου. Ελάτε όλοι να γελάσουμε! Το γέλιο μακραίνει τη ζωή και διώχνει τη στενοχώρια. Ασκήσεις γέλιου και ασκήσεις αναπνοής με απρόσμενα αποτελέσματα.

Μετά από κάθε μάθημα-παρουσίαση, ακολουθεί performance από τον καθηγητή.

Φορέστε άνετα ρούχα. Αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας εδώ