Σεμινάριο Διατροφής για χορευτές

από τη Διαιτολόγο και Αθλητική Διατροφολόγο

Ντανιέλα Πισιμίση (BSc, MSc)

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η Ντανιέλα Πισιμίση, απόφοιτος του Πανεπιστημίου King’s College του Λονδίνου (BSc Public Nutrition) με μεταπτυχιακό στη διατροφή αθλητισμού και χορού από το Πανεπιστήμιο Metropolitan του Λονδίνου (MSc Sports Nutrition and Dance), εδώ και 3 χρόνια διατηρεί Διαιτολογικό γραφείο στη Πεύκη όπου αναλαμβάνει αθλητές, χορευτές αλλά και περιστατικά δημόσιας διατροφής, ενώ παραδίδει σεμινάρια διατροφής με θέματα κυρίως: τη Διατροφή των Χορευτών, Διατροφή Αθλητισμού,  Διατροφή για παιδιά, κ.α.

Το σεμινάριο: Εισαγωγή στη Διατροφή των Χορευτών είναι το 1ο σεμινάριο διατροφής από μία σειρά σεμιναρίων που εξειδικεύεται στη διατροφή των χορευτών. Αναφέρεται στις βασικές γνώσεις διατροφής για καλύτερη υγεία, ενώ δίνει έμφαση στις απαραίτητες γνώσεις διατροφής  που πρέπει να έχουν οι χορευτές με στόχο την ενέργεια, την αντοχή, αλλά και το χάσιμο βάρους – λίπους για την καλύτερη απόδοση στον χώρο τους. Η παρουσίαση γίνεται με υλικό σε slides. Δίνεται φωτοτυπημένο αντίγραφο του σεμιναρίου σε όλους όσοι το παρακολουθήσουν, ενώ στο τέλος του σεμιναρίου δίνεται και η δυνατότητα λιπομέτρησης.

 

info : Πολυχώρος Βρυσάκι, Βρυσακίου 17, Πλάκα [πλησίον σταθμός Μοναστηράκι]όστος | 12.00-15.00 |  κόστος συμμετοχής: 20  €  | δηλώσεις συμμετοχής: Ντανιέλα Πισιμίση, 6972228506 -  daniela.pisimisi@gmail.com