Χοροσχεδιασμός

Σεμινάριο έκφρασης και χορού

με τη Μέτη Παναγιωτοπούλου

Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Οκτωβριου 2011 

 

«Ναι, κοιτάω τον καθρέφτη και βλέπω φιγούρες να χάνονται από τη μια γωνιά του στην άλλη! -Όπως κοιτάω τους ανθρώπους να έρχονται και να φεύγουν στη ζωή μου.
Ναι, ακούω τις παύσεις, τους τονισμούς και την αθόρυβη, πρέπουσα,  προσγείωση!  -Όπως ακούω τα λόγια, τα αυτοκίνητα και τις σιωπές.
Ναι, νιώθω τα σώματα δίπλα μου, πάνω μου και ολόγυρά μου! -όπως νιώθω τον έρωτα.
Ναι, μυρίζω κάθε κόκκο σκόνης στο πάτωμα, κάθε φυσαλίδιο αέρα που μπαίνει από το παράθυρο! - Όπως μυρίζω τα αρώματα των άλλων.
Ναι, γεύομαι κάθε σταγόνα ιδρώτα που στάζει από το μέτωπο μου! -όπως γεύομαι ένα καλομαγειρεμένο φαγητό με μπόλικη κόκκινη σάλτσα.
Ναι, χορέυω! - Όπως χορεύω πάντα.»

Και υπάρχουν πολλοί τρόποι και μέθοδοι για να χορέψεις, όπως υπάρχουν και πολύ τρόποι για να ζήσεις. Και  πρέπει απλά  να επιλέξεις αν θα ακολουθήσεις τα βήματα των άλλων ή θα σχεδιάσεις τα δικά σου. Το σεμινάριο αυτό δεν θα σου διδάξει τίποτα.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στις παραστατικές τέχνες.

info : Πολυχώρος Βρυσάκι, Βρυσακίου 17, Πλάκα [πλησίον σταθμός Μοναστηράκι]  |  Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ και για τις 2 ημέρες / 10 ευρώ για την μια ημέρα. |  16:00 - 19:00  |  πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εως την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 : Μέτη Παναγιωτοπούλου, 6946905263 - mety@allahoo.gr