Σεμινάριο σύγχρονου χορού με τη Χριστίνα Γουζέλη

                      

 13 -16 Δεκεμβρίου 2011

 

Η Χριστίνα Γουζέλη αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 2004. Την ίδια χρονιά παρακολούθησε με υποτροφία ένα από τα εντατικά προγράμματα χορού στο ImPulsTanz Festival (Βιέννη) όπου μαθήτευσε και χόρεψε με τους Ultima Vez, David Zambrano and Malthide Monnier. Το 2005 έγινε μέλος της ομάδας Jasmin Vardimon Dance Company με την οποία περιόδευσε διεθνώς με διάφορες παραστάσεις.

Ο ρόλος της ως βοηθός χορογράφου, αλλά και ως χορεύτριας σε παλαιότερες παραγωγές της Hellenic Dance Company, της επέτρεψε να δουλέψει δίπλα σε διάφορους χορογράφους, όπως οι: Wim Vandekeybus, Λίντα Καπετανέα και Jozef Frucek (Rootlessroot Dance Company), Pascal Rioult, Richard Alston και Αθηνά Βάχλα. Αυτές οι συνεργασίες τη βοήθησαν να εξελίξει ένα δικό της τρόπο δημιουργίας και διδασκαλίας. Πρόσφατα έλαβε μέρος στο σεμινάριο '50days' του David Zambrano στην Costa Rica, όπου εκπαιδεύτηκε στις τεχνικές ‘Flying Low’ και ‘Passing Through’. Το 2010 έγινε μέλος της ομάδας 50collective η οποία περιοδεύει σε Ευρώπη και Αμερική. Διδάσκει στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (Κ.Σ.Ο.Τ) στην Αθήνα και συνεχίζει τη δημιουργική της αναζήτηση μέσα από την ομάδα που έχει ιδρύσει με τον Paul Blackman, Juk-sta-poz Dance Theatre.

info : Dance Cultural Centre, Πειραιώς 76 [Κεραμεικός], τηλ. 210 5230582  |  Ώρες σεμιναρίου :11:30-13:30 |  Τιμές σεμιναρίου (8 ώρες): 55 € - Για όσους έχουν κάρτες ΣΕ.ΧΩ.ΧΟ : 45€ -  Για ενεργά μέλη του DAN.C.CE : 25€ - Δηλώσεις συμμετοχής έως 8 Δεκεμβρίου  |  www.dancce.gr