Σεμινάριο από τον Freddie Moore των Alvin Ailey

Οι Έλληνες λάτρεις του χορού, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σύγχρονες τεχνικές χορού μέσω ενός προγράμματος που θα φέρει στη χώρα μας ο Freddie Moore, ένας από τους μεγάλους δασκάλους των Αμερικανικών Μπαλέτων Alvin Ailey.

Σε ένα 4ήμερο το οποίο θα περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά εκπαιδευτικά σεμινάρια, ο παγκοσμίου φήμης χορογράφος και δάσκαλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Χορού Alvin Ailey, θα αποκαλύψει τα μυστικά του και θα προσφέρει ένα χορευτικό προνόμιο για λίγους. Συγκεκριμένα, θα διδάξει την τεχνική του αστικού χορού hip-hop και του σύγχρονου χορού σε όσους ασχολούνται ερασιτεχνικά, ή επαγγελματικά με το χορό στην Ελλάδα.

Το Alvin Ailey American Dance Theatre έχει συμπληρώσει περισσότερα από 50 χρόνια στις σκηνές του κόσμου, από τη στιγμή που ο πρωτοπόρος χορευτής Alvin με μια ομάδα νέων Αφρο-αμερικανών μοντέρνων χορευτών, σε μια παράσταση στη Νέα Υόρκη, το 1958, άλλαξαν για πάντα την αντίληψη για το χορό στην Αμερική. Σήμερα, με την καθοδήγηση της καλλιτεχνικής διευθύντριας Judith Jamison, η ομάδα ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη παρουσιάζοντας σημαντικά έργα μοντέρνου χορού.

Στα τμήματα, τα οποία θα απαρτίζονται από μικρό αριθμό σπουδαστών το καθένα, ο Freddie Moore θα διδάξει τις παρακάτω τεχνικές:

• Hip-Hop / Street: Intermediate level
• Hip-Hop / Street: Advanced level
• Contemporary Technique: Intermediate level
• Contemporary Technique: Advanced level

Κάθε ένα από τα προαναφερόμενα διδακτικά και σεμιναριακά προγράμματα θα είναι 4ήμερης διάρκειας (1,5 ώρα κάθε ημέρα) και θα πραγματοποιηθούν στις 26, 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου 2011 σε δύο διαφορετικά στούντιο.

Οι ώρες των σεμιναρίων:

Studio 1: Dance Cultural Centre (Πειραιώς 76, Ταύρος)
    Contemporary:  10:30 πμ – 12:00 μμ
    Hip Hop Street:  12:30 μμ – 02:00 μμ

Studio 2: Αthens Ballet Center (Γ’ Σεπτεμβρίου 144, Αθήνα)
     Contemporary:  05:00 μμ – 06:30 μμ
     Hip Hop Street:  07:00 μμ – 08:30 μμ

info : Οι τιμές των σεμιναρίων είναι 100€ για το τετραήμερο, ή 30€ για κάθε ημέρα ξεχωριστά  │ περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 – 6829600   / 6944 – 392214