Εισαγωγικα σεμιναρια χοροθεραπειας 2012

Οργάνωση & Εποπτεία 

Ένωση Χοροθεραπευτών Ελλάδας

 

  • 4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 - «O ρυθμός της ψυχής και του σώματος»

Με την Αλέξια Μαργαρίτη, Sr GADTR, Καθηγήτρια Χορού, Χοροθεραπεύτρια και τη Νατάσα Σμυρλή, Sr GADTR, Χοροθεραπεύτρια

Τα σώματα αφυπνίζονται, οι αρχέγονοι ρυθμοί ξυπνούν και οι φωνές αντηχούν. Οι μνήμες επανέρχονται, η κίνηση εμπλουτίζεται, η ενέργεια μεταδίδεται και η ομάδα μοιράζεται. Οι αντιθέσεις ισορροπούν, η δημιουργία συγκινεί και η επαφή δυναμώνει. Ο συμβολισμός φανερώνει, η υπέρβαση συντελείται. Ο ενθουσιασμός «μέσα μας»……                      

            

  • 3 & 4 Μαρτίου 2012  -  « Σώμα - Συνείδηση - Κίνηση: ο Αμφορέας των δημιουργικών αλλαγών»

 Με την Έλλη Κήτα, Sr GADTR, Ψυχολόγο-Παιδαγωγό, Χοροθεραπεύτρια     

     
«Το σώμα οφείλει να επαληθεύει ό,τι του λέει το πνεύμα…Κάθε καλή σκέψη χορεύεται, κάθε αληθινή σκέψη πρέπει να μπορεί να χορευτεί» (Valère Novarina, 2003). Η Τέχνη και η  Επιστήμη, το βίωμα και η γνώση, η αναλυτική σκέψη και ο πλούτος των αισθήσεων, η υποκειμενική αλήθεια και η ανάγκη για επαλήθευση, ο λόγος και το σώμα τιμώνται εξίσου στη Χοροθεραπευτική πρακτική και συνθέτουν μια ολοκληρωμένη αντίληψη για τον άνθρωπο και μια αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδο με πολλαπλές δυνατότητες εφαρμογής. Στόχος του εργαστηρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να γνωρίσουν τις βασικές αρχές της Χοροθεραπείας και ταυτόχρονα, τη δυνατότητα να εισέλθουν με ασφάλεια στο «μαγικό» κόσμο της δημιουργικής ενσυνείδητης κίνησης.


Σε ποιους απευθύνονται

Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε άτομα τα οποία ασχολούνται με τους τομείς της ψυχικής και σωματικής υγείας, την εκπαίδευση, τις τέχνες, τις θεραπείες μέσω τεχνών, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να «γνωρίσουν» τη χοροθεραπεία, χωρίς να είναι απαραίτητη οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία. Επίσης απευθύνονται στα άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν στο τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα χοροθεραπείας.

 

Τρόπος εγγραφής & Πληροφορίες

Υπεύθυνη εγγραφών : Νατάσα Σμυρλή - e-mail : natasasmy@yahoo.gr

  1. Επιστρέφετε συμπληρωμένη τη φόρμα εγγραφής στην υπεύθυνη εγγραφών, ή αν έχετε ήδη συμπληρώσει φόρμα εγγραφής από προηγούμενο σεμινάριο, δηλώνετε με e-mail τη συμμετοχή σας. Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τη φόρμα εγγραφής.
  2. Καταθέτετε τα χρήματα στο λογαριασμό 164-00-2340003888 Τράπεζα ALPHA BANK, όνομα Μαρία Αρτέμη, Ταμίας της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδας 
  3. Ενημερώνετε για την κατάθεση των χρημάτων την υπεύθυνη εγγραφών

Κόστος

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 100,00 €. Η καταβολή των χρημάτων για το πρώτο σεμινάριο πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2012 και για το δεύτερο μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2012 .Το κατατεθέν ποσό επιστρέφεται άμεσα στους δικαιούχους μόνο σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου από τους διοργανωτές.

 

Χώρος διεξαγωγής και ώρες

Χώρος : Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών Shantom, Τριπόλεως 35α & Ευβοίας-Χαλάνδρι (Μετρό στάση Χολαργός) - Τηλ. 2106717529 (μόνο σε περίπτωση που θα χρειαστείτε περισσότερες  οδηγίες προσέλευσης)
Ώρες διεξαγωγής σεμιναρίων : Σάββατο & Κυριακή  11.30 – 16.30

                                   

 Φορέστε άνετα ρούχα και ελάτε να χορέψουμε τις «ιστορίες» μας  

 

info : Ένωση Χοροθεραπευτών Ελλάδας - Λ. Κηφισίας 178, Χαλάνδρι 15231 │ Τηλ. 2106743149, ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας : Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 10.30-12.00 │