Τριήμερα Σεμινάρια Αυτοσχεδιασμού

Τριήμερα Σεμινάρια Αυτοσχεδιασμού
με την Βανέσα Σπινάσ
α 

 

19, 20, 21  &   26, 27, 28 Ιανουαρίου 2012

 

Πώς διαχειριζόμαστε την έννοια του χρόνου, του χώρου, των σκέψεων, της συνείδησης και των δράσεων που προκύπτουν είτε στην πρόβα, είτε στη σκηνή;

Μέσα από  ατομικές ασκήσεις εξερευνούμε τον εσωτερικό χώρο του σώματος.
Μέσα από ομαδικούς αυτοσχεδιασμούς δουλεύουμε την έννοια της στιγμιαίας σύνθεσης (instant composition). Φέρνουμε στην επιφάνεια συναισθήματα και συνειρμούς που βιώνουμε ενώ είμαστε σε δράση και επαναπροσδιορίζουμε την σχέση μας με την μουσική.

 

Βανέσα Σπινάσα

Γεννήθηκε  το 1977 στην Αθήνα. Ξεκίνησε χορό οκτώ χρονών και το 1997 αποφοίτησε από την επαγγελματική σχολή χορού “Ραλλού Μάνου”. Κατόπιν ταξίδεψε στην Ευρώπη και στην Αμερική κάνοντας σεμινάρια σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού.

Τα επόμενα χρόνια συνεργάστηκε με πολλές ομάδες χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Dance Theater of Ireland, Carol Brown dances, Ελληνικό Χορόδραμα, ομάδα Χορευτές, Κων/νο Ρήγο, Σοφία Σπυράτου κ.α.), και συμμετείχε σε πολλά φεστιβάλ, όπως Solo Dance Theater Festival, Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Τεχνόπολη, Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Μέγαρο Μουσικής, Φεστιβάλ Αθηνών κ.α. Διδάσκει σεμινάρια αυτοσχεδιασμού σε χορευτές και ηθοποιούς.

 

info: Βρυσάκι, Βρυσακίου 17, Πλάκα  | Δηλώσεις συμμετοχής:  6944 707718 και vanesaaani@yahoo.com  |  Κόστος:  60 ευρώ το τριήμερο  | Ημέρες και ώρες σεμιναρίου :  Πέμπτη, Παρασκευή  11.00 – 13.00, Σάββατο 10.00 – 13.00