Σεμινάριο σύγχρονου χορού με την Όλια Ολίνα

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει δυναμικές κινήσεις, πτώσεις στο πάτωμα, περάσματα από στηρίξεις στα χέρια, ώστε να οικειοποιηθούμε με το έδαφος και ασκήσεις, άλματα από τη γωνία . Χρησιμοποιώντας το σύγχρονο χορό ως βάση θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ελεύθερη έκφραση και στη φυσική ροή του σώματος (flow). Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με μια χορογραφία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές με προγενέστερη επαφή με το χορό.


Η Όλια Ολίνα είναι μέλος του χοροθεάτρου MIGMA καθώς έχει συμμετάσχει σε 3 συνεχόμενες παραγωγές: Monos, Society Says και Frankenstein, σε χορογραφία και σκηνοθεσία του Παύλου Κουρτίδη. Είναι απόφοιτη της Επαγγελματικής σχολής χορού Ραλλού Μάνου και χορογράφος της χορευτικής ομάδας του Παναθηναικού. Έχει χορέψει μεταξύ άλλων στα : Mad Awards, στο International Modern Dance Festival στο Κάιρο, στο Φεστιβάλ Ελλήνων Χορογράφων. Ανήκει επίσης στους Jacobina Arte - ομάδα Capoeira.

 


info: Κυριακή 25 Μαρτίου 2012   |  PK DANCE, Κασομούλη 30, Ν. Κόσμος, τηλ, 210 90 11 677  | ώρες σεμιναρίου  19:30 - 22:45  | κόστος συμμετοχής : 25€  |  www.pkdance.gr