Καλοκαιρινά σεμινάρια του Κινητήρα

Καλοκαιρινά σεμινάρια στην Οικία Καραπάνου

 1 - 8 Ιουλίου 2012  
 

Ο Κινητήρας συνεχίζει και εξελίσσει τη συνεργασία του με την Οικία Καραπάνου στην Αίγινα και σας προτείνει για εφέτος το καλοκαίρι δύο πολύ ξεχωριστά σεμινάρια:

 

  •   "Από κορίτσι σε γυναίκα"- SEED's Self-esteem Empoverment and Education through Dance"

Ένα σεμινάριο για κορίτσια από 13 μέχρι 19 ετών. Oδηγούν οι Μοντεσοριανοί παιδαγωγοί Lori Friedman και Bill Sneed. 

Το πρόγραμμα αυτό έχει σκοπό να καθοδηγήσει νεαρά κορίτσια, ώστε ν'αναπτυχθούν σε γυναίκες υγιείς, δυνατές κοινωνικά και οικονομικά υπεύθυνες, τόσο απέναντι στον εαυτό τους, όσο και απέναντι στην κοινότητα τους, μέσα από το χορό, και συγκεκριμένα το American Tribal Style (ATS) , από κύκλους συζήτησης, συγγραφή ημερολογίου και παρουσιάσεις.

 


info : Κόστος συμμετοχής 400 € (σεμινάριο, διαμονή, διατροφή) - Για συμμετοχές μετά τις 7 Μαίου 2012, κόστος 500 ευρώ. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής σε δόσεις.  Πληροφορίες σχετικά με αυτό το σεμινάριο, τηλ.:  210 9210059 ή στο 6946569733.


 

 

  • Θέατρο και Χορός στη Φύση

Σεμινάριο για γονείς και παιδιά. Οδηγούν η Βίκυ Αδάμου και η Αντιγόνη Γύρα. Πολύ περιορισμένος αριθμός θέσεων

Γονείς και παιδιά σε μια κοινή περιπέτεια με σκοπό τη δημιουργία μιας μικρής παράστασης.Θα ζήσουμε πέντε ξεχωριστές μέρες στη φύση μαζί με τα παιδιά μας, με σκοπό όλοι και όλες να έχουν ισότιμο ρόλο στη διαδικασία έμπνευσης και υλοποίησης. Ένα σεμινάριο- δώρο για να φρεσκάρει την καθημερινότητα μας και να τονώσει τις ενδοικογενειακές σχέσεις με ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο.

Για γονείς όλων των ηλικιών και παιδιά από 4 εως 11 χρονών. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας έως τις 7 Μαίου 2012


info : Κόστος συμμετοχής 180 € (1 ενήλικας και 1 παιδί συμπεριλαμβανομένης της διαμονής). Για συμμετοχές μετά τις 7 Μαίου κόστος 230 €. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το σεμινάριο, τηλ  210 9248 328 και info@ kinitiras.com