3ημερο σεμιναριο με τον Tono Luchky

Eντατικό 3ήμερο σεμινάριο με τον

Tono Luchky - Les Slovaks

 

12-13-14 Ιουνίου 2012


Επίπεδο: επαγγελματικό

Περιγραφή μαθήματος : το μάθημα θυμίζει κατασκευή παζλ. Οι κινήσεις είναι γρήγορες και περίπλοκες και κάθε μέρος του σώματος λειτουργεί αυτόνομα. Επίσης, ο μαθητής φτάνει στα όρια των ικανοτήτων του όσον αφορά την ταχύτητα και την ακρίβεια.

-----------------

Ο Anton Lachky γεννήθηκε στη Σλοβακία το 1982. Ξεκίνησε να ασχολείται με τους παραδοσιακούς χορούς στην ηλικία των πέντε ετών, όντας μέλος της ομάδας Maly Vtacnik η οποία έκανε περιοδείες στην Ευρώπη και τη Βόρια Αμερική. Συνέχισε την εκπαίδευσή του στο χορό ακολουθώντας ένα πενταετές πρόγραμμα στη σχολή Banska Bystrica, όπου και δημιούργησε πολλές χορογραφίες (για δύο ή περισσότερα άτομα). Μετά την αποφοίτησή του συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Μπρατισλάβα, ολοκληρώνοντας ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις τέχνες.
Το 2002 άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα στο PARTS και μετά από λίγους μήνες έγινε μέλος της ομάδας του Akram Khan και συμμετείχε στη δημιουργία του «MA». Ζει στις Βρυξέλλες και δημιουργεί χορογραφίες ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης. Επίσης είναι ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής κολεκτίβας «Les SlovaKs». Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει συνθέσει ομαδικές χορογραφίες, ως επισκέπτης χορογράφος, για το Studio Danza (Σλοβακία), την Ομάδα Dot 504 (Πράγα) και το θέατρο της πόλης του Ελσίνκι.
Αντλώντας έμπνευση από την εμπειρία του στους παραδοσιακούς χορούς, ο Anton έχει δημιουργήσει μια προσωπική διδακτική μέθοδο, στην οποία χρησιμοποιεί τη χαρά και την ευχαρίστηση ως μέσο για τη δημιουργία ενός προσωπικού τρόπου κίνησης. Παραδίδει μαθήματα σε διάφορες χώρες σε όλον τον κόσμο. Μερικές από αυτές είναι οι εξής: Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Αρμενία, Αγγλία, Γερμανία.
 


infoDance Cultural Centre - Πειραιώς 76, Κεραμεικός, 210-5230582 / 2105231302 | ΄Ωρες μαθημάτων : 11:30-13:30 |  Τιμή: 50€ / 40€ Μέλη του DAN.C.CE-ΣΕΧΩΧΟ- ή σπουδαστές χορού  | Δηλώσεις συμμετοχής: 210-5230582