Σεμινάριο Astanga Yoga με τον Rowan Thorpe

 

Tο σεμινάριο αποτελείται από 5 μαθήματα και θα έχει έναν εντατικό χαρακτήρα, που μπορεί να δώσει μια έντονη πρακτική ώθηση σε όσους είναι νέοι στο αντικείμενό και ένα ισχυρό μάθημα επανεκπαίδευσης για τους ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με αυτό. Το επίπεδο θα είναι υψηλότερο από το επίπεδο «αρχαρίων», σωματικά απαιτητικό και με συνεχή ρυθμό, γι 'αυτό δεν συνιστάται για αρχάριους, εκτός αν έχουν ήδη μια κατάρτιση σε άλλες απαιτητικές σωματικές πρακτικές (γυμναστική, πολεμικές τέχνες, χορός κλπ).

Κάθε μάθημα αποτελεί ένα πλήρες σετ Primary Astanga Vinyasa Series. Η διάρκειά του θα είναι 1 ώρα και 45 λεπτά, η οποία δίνει αρκετό χρόνο για μια σύντομη επεξήγηση ενός ή δύο θεωρητικών σημείων στην αρχή κάθε μαθήματος, για πλήρη άσκηση στη συνέχεια και για μερικά λεπτά ενεργής χαλάρωσης στο τέλος.

Το studio διαθέτει τα δικά του στρώματα, αλλά αν διαθέτετε θα ήταν καλό να φέρετε και το δικό σας, για την περίπτωση που δεν επαρκέσουν για όλους. Συνιστάται επίσης να φέρετε μια μικρή πετσέτα, αφού η ζέστη του Ιουλίου και ο ιδρώτας μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα σε κάποιες στάσεις. Η ιδανική ενδυμασία είναι αυτή που θα σας επιτρέπει να κινείστε, δεν είναι πολύ ζεστή και δεν είναι πολύ χαλαρή ώστε να σας δημιουργεί πρόβλημα σε κάποιες στάσεις.

  • Σάββατο 21, Κυριακή 22 Ιουλίου: ώρες 12:15 – 14:00.
  • Τρίτη 24, Τετάρτη 25, Πέμπτη 26 Ιουλίου: ώρες 17:15 – 19:00


info: Cumana, Κωνσταντινουπόλεως 38, Γκάζι, τηλ. 6977 805517 - e-mail : info@cumana.gr  |  Τιμή 50€ (συμμετοχή μόνο για Σάββατο και Κυριακή: τιμή 20 €)  |  Απαραίτητη η κράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κρατήσεις ως και την Τετάρτη 14 Ιουλίου (μετά από αυτήν την ημερομηνία, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν, για την περίπτωση που έχουν απομείνει κενές θέσεις)