Σεμινάριο Feldenkrais με την Moeno Wakamatsu


5 & 7 Δεκεμβρίου (19.30-22.00)
8 & 9 Δεκεμβρίου (16.00-21.00)
10 Δεκεμβρίου (17.00-19.30)

 

Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια μοναδική προσέγγιση στην ανθρώπινη κίνηση και εκμάθηση σε όποιον θέλει να επανασυνδεθεί με τις φυσικές δυνατότητες του, να κινηθεί, να σκεφτεί και να αισθανθεί. Δεν έχει θεραπευτικό σκοπό, αλλά έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Eίναι ένα διδακτικό σύστημα, το οποίο χρησιμοποιεί την κίνηση, για να επιτύχει βελτίωση όλων των λειτουργιών του σώματος και απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τον τρόπο της δράσης τους και τις ικανότητές τους. Aπ’ αυτήν μπορούν να επωφεληθούν μουσικοί, ηθοποιοί, χορευτές, αλλά και άτομα με συγκεκριμένα κινητικά προβλήματα, ή μυικά σύνδρομα. Tα τελευταία, συχνά αποδίδονται σε βλάβες της σπονδυλικής στήλης, ενώ προέρχονται από περιττές μυικές εντάσεις. Mε τον Feldenkrais μπορούμε να πούμε: “H κίνηση είναι ζωή, η ζωή είναι μία λειτουργία, βελτιώστε την ποιότητα της λειτουργίας και θα βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής”.

Η Moeno Wakamatsu εκπαιδευτηκε στο Πρώτο Training Program 1998 - 2002, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης (98-02) υπό τη διεύθηνση του Φρανκ Wildman, όπου και δίδασκε μαζί και με άλλους εκπαιδευτές, όπως Chava Shelhav, Mark Reese, Dennis leri,Larry Goldfarb, και Yvan Joly.

Το εργαστήρι αυτό την Αθήνα είναι ανοιχτό στο ευρύ κοινό, καθώς και σε επαγγελματίες.

Η Moeno Wakamatsu κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα θα δίνει (με ραντεβού) Functional Integration Lessons (one-to-one). Για συμμετέχοντες στο σεμινάριο: 50 € / συνεδρία (περίπου 1 ώρα), 65 € για μη συμμετέχοντες. 

 


info: : S33,  Σοφοκλέους 33, 7ος όροφος |  Περισσότερες πληροφορίες για την καλλιτέχνιδα στο  www.moeno.com  |  Πληροφορίες/ κρατήσεις: 6977770569 και  arethanat@hotmail.com  | Κόστος σεμιναρίου 140€, προκαταβολή 60€ εως 12 Νοε. Από 13 Νοεμβρίου, κόστος 180€