Σεμινάριο σύγχρονου χορού με τη Vera Ondrasikova

 

4 - 8 Ιανουαρίου 2013

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες χορευτές και performers και βασίζεται στις αρχές του floor work και στην τεχνική release. Θα εξερευνηθούν οι δυνατότητες της κίνησης ξεκινώντας από διαφορετικά μέρη του σώματος, ανακαλύπτοντας έτσι νέες ενέργειες και ταχύτητες στο χώρο. Η ροή και οι διαφορετικές δυναμικές θα είναι η έκπληξη που θα κάνει τη διαφορά στην κίνηση.


Η Vera Ondrasikova έχει παρουσιάσει χορογραφίες της στο Aerowaves του Λονδίνου, Bienalle της Λυών (από τα σημαντικότερα γεγονότα στο χορό παγκοσμίως), Aerodance Amsterdam. ΄Εχει δημιουργήσει το κομμάτι "Savage Land" για τη χορευτική ομάδα του Theatre Vorpommen και αυτό το διάστημα προετοιμάζει δική της χορογραφική δουλειά με το Εθνικό συγκρότημα χορού της Πράγας. ΄Εχει συνεργαστεί σα χορεύτρια με τους Claude Brumachon, Nir de Volff, Norman Douglas, Willi Dorner, Maya Lipsker κ.α. Το 2005 βραβεύτηκε με τον τίτλο της εξέχουσας χορεύτριας στο φεστιβάλ Masdanza της Ισπανίας. Επίσης, έχει προταθεί για τον τίτλο της χορεύτριας της χρονιάς στην Τσεχία. Απόφοιτος της Ακαδημίας Παραστατικών Τεχνών της Τσεχίας, έχει δώσει σεμινάρια για το ARCHA THEATRE, την Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών της Τσεχίας και για επαγγελματικές ομάδες στην Ισπανία και στο Μεξικό.

 


info : Perfect Massin, Θωμά Οικονόμου 11, Παράλληλος Κατεχάκη, στάση Μετρό Κατεχάκη |  Για κρατήσεις θέσεων τηλ . : 6985570632 - 6932735356 και perfectmassin74@gmail.com  |  Ωρες σεμιναρίου : 12.00 - 15.00 | Κόστος : 50 €