Σεμινάριο Μπαλέτου για σύγχρονους χορευτές με τον Γ. Μανταφούνη

14  - 18 Ιανουαρίου 2013

Το "Baile de Barrio" έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τον δάσκαλο και χορογράφο Γιάννη Μανταφούνη. Ο Γιάννης Μανταφούνης θα δώσει ένα πενθήμερο ανοιχτό σεμινάριο μπαλέτου για σύγχρονους χορευτές. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν είτε όλο το σεμινάριο, είτε μεμονωμένα μαθήματα.

Λίγα λόγια για το μάθημα:

Εμπνευσμένος από τη διδασκαλία του Ιάπωνα δασκάλου πολεμικών τεχνών Akira Hino, την εμπειρία του ως χορευτής του William Forsythe και τέλος ως χορογράφος με τις προσωπικές του αναζητήσεις, ο Γιάννης Μανταφούνης ανέπτυξε τη διδασκαλία του έχοντας ως βασικό άξονα την οργανική λειτουργία της κίνησης.
Χρησιμοποιώντας τα 3 βασικά στοιχεία: Τάση, Κατεύθυνση, Διεύθυνση, ως σωματικο-κινητικά εργαλεία, προσπαθεί να ενώσει την κίνηση με την εμπειρία της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα 1ον: να μετακινηθεί το ενδιαφέρον από την παραγωγή και την εκτέλεση της κίνησης στην εμπειρία αυτής και 2ον: να δοθεί έμφαση στο πώς βιώνουμε την αίσθηση της σωματικής εμπειρίας. Στο σύνολό της αυτή η οπτική αποσκοπεί στην ανάδειξη της συνείδησής μας εν κινήσει.
 

Ημέρες και ώρες σεμιναρίου:   Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 14 - 18 Ιανουαρίου 2013 -  ώρα 11:00 - 12:30

 


info : Baile de Barrio, Κωνσταντινουπόλεως 52, Γκάζι, τηλ. 210 3472509 |  Συνολικό κόστος σεμιναρίου: 50€ - Κόστος μεμονωμένου μαθήματος: 10€ -  Απαραίτητη η κράτηση θέσης και σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας