Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με τον Αντώνη Φωνιαδάκη

1, 2 & 3 Μαρτίου 2013

 

Το Baile de Barrio έχει τη χαρά να φιλοξενήσει το δάσκαλο και χορογράφο Αντώνη Φωνιαδάκη. Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και επαγγελματίες χορού και άτομα με μεγάλη εμπειρία στο σύγχρονο χορό.

 

Αντώνης Φωνιαδάκης

Σχολή χορού του Δήμου Ιεράπετρας, Κρήτη. Κρατική σχολή Ορχηστικής Τέχνης στην Αθήνα. École Atelier Rudra του Maurice Bejart, Λωζάνη (με την υποτροφία 'Μαρία Κάλλας'). Ως χορευτής συνεργάστηκε με το μπαλέτο του Béjart στη Λωζάνη, με το μπαλέτο της Όπερας της Λυών, με την ομάδα χορού Saburo Teschigawara / Karas κ.ά.
Το 2003 ίδρυσε στη Λυών την ομάδα χορού Apotosoma, στην οποία είναι καλλιτεχνικός διευθυντής; χορογράφος και ερμηνευτής. Έχει χορογραφήσει για την Εθνική ομάδα χορού Ουαλίας, την ομάδα χορού της πόλης του Ελσίνκι, το Μπαλέτο του Μεγάλου Θεάτρου της Γενεύης, το Μπαλέτο του Ρήνου, το Μπαλέτο της Ουάσινγκτον, το Μπαλέτο της Όπερας της Λυών, το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, για την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, το ΚΘΒΕ, την ομάδα χορού Benjamin Millepied, τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την Όπερα του Ρήνου, το Εθνικό Ωδείο Μουσικής και Χορού της Λυών, το Μπαλέτο του Béjart στη Λωζάνη και την ομάδα Apotosoma. Με τη δική του ομάδα έχει παρουσιάσει δημιουργίες στη Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γερμανία και την Ελλάδα. Σεμιναριακά έχει διδάξει στη Λυών; Βερολίνο; Σαο Πάολο Αθήνα. 

Ημέρες και ώρες σεμιναρίου:

Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 1, 2 & 3 Μαρτίου 2013 στις 8:00-9:30μμinfo: Studio χορού Baile de Barrio, Κωνσταντινουπόλεως 52, Γκάζι 1ος όροφος, (Σταθμός μετρό: Κεραμεικός), τηλ. 210 3472509 & 6948 624155, e-mail: bailedebarrio@yahoo.gr  | Κόστος σεμιναρίου: 45 ευρώ  |  Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι: 1/2/2013, εξόφληση σεμιναρίου μέχρι: 15/2/2013