Κινήσεις καθημερινότητας... Μικρές χορογραφίες

Οι κινητικές μας συνήθειες, οι κινήσεις της καθημερινότητάς μας μπορούν να αποκτήσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να μετατραπούν σε μικρές χορογραφίες. Στο εργαστήριο αυτό, μικρές κινήσεις μπορούν να μετασχηματιστούν σε συνολικά έργα έκφρασης, σε σόλο, ντουέτα, τρίο.

Στην αρχή θα ανακαλύψουμε τις δυνατότητες του σώματός μας, τις ιδιαιτερότητές μας και την ικανότητά μας να λαμβάνουμε κινητικές αποφάσεις, μέσα από μια σειρά αυτοσχεδιαστικών σωματικών ασκήσεων που θα βοηθήσουν στην απελευθέρωση της δημιουργικότητάς μας. Στη συνέχεια, θα έρθουμε σε πραγματική επαφή με εξωτερικούς παράγοντες: ένα άλλο σώμα σε κίνηση, μια μουσική, ή κάποια εικόνα βίντεο.

Σε συνεργασία με τις ομάδες εργαστηρίων του ήχου και της εικόνας που θα γίνουν από την ομάδα Medea Electronique, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση-παρουσίαση για γονείς και φίλους το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013.

Το εργασήριο απευθύνεται σε εφήβους 13-17 ετών

Ο κύκλος των εργαστηρίων θα πραγματοποιηθεί από τους χορογράφους/ χορευτές/ καθηγητές χορού Ιωάννα Καμπυλαυκά και Σταύρο Αποστολάτο.

 


info: Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Λ. Συγγρού 107-109, Αθήνα | Ημερομηνίες εργαστηρίου : Τετάρτες, 27 Φεβρουαρίου και 6, 13 & 20 Μαρτίου 2013 | Ώρες εργαστηρίου 18:00 - 20:00 | Κρατήσεις : τηλ: 213-017-8034, e-mail: education@sgt.gr -  Yπεύθυνη: Μυρτώ Λάβδα | Κόστος συμμετοχής: 28 € για τον κύκλο των τεσσάρων συναντήσεων (υποχρεωτική συμμετοχή)  |