Retreat yoga και χοροθεραπεία με τη Λήδα Σάνταλα

3ήμερο yoga retreat στο Γαλαξείδι
 

Με τη Λήδα Shantala

19, 20, 21 Απριλίου 2013

 

Εντατικό σεμινάριο πνευματικής κάθαρσης και ψυχικής ανάτασης με yoga, διαλογισμό, φιλοσοφία και χοροθεραπεία

Το Shantom και η Λήδα Shantala σας προσκαλούν σε ένα τριήμερο χαλάρωσης στην ύπαιθρο, κοντά στο Γαλαξείδι, για μια ανάσα μακριά από το άγχος και τις ταχύτητες του σύγχρονου κόσμου! Διακόπτοντας από όλα αυτά που μας κουράζουν καθημερινά, τόσο τα εξωτερικά, όσο και αυτά που από μέσα μας βαραίνουν. Θα «ζήσουμε» αυτό το τριήμερο ποιοτικά με:  Yoga, συστηματική σωματική, αναπνευστική και νοητική άσκηση, διαλογισμό και πνευματική εμβάθυνση, φιλοσοφία, καθώς και απόλαυση της σιωπής και της γαλήνης.

Η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στον ξενώνα «Ο μίτος της Αριάδνης», που βρίσκεται σε ένα λόφο, 5 λεπτά με το αυτοκίνητο και 15 λεπτά με τα πόδια από το Γαλαξείδι, σε ένα κτήμα 20 στρεμμάτων, με αμυγδαλιές και ελιές, όπου τη σιωπή διακόπτει μόνο το κελάιδισμα των πουλιών.

Ο Μίτος της Αριάδνης περιλαμβάνει ένα κεντρικό κτήριο, με χώρο για την άσκησή μας, και τέσσερις ξενώνες με δύο κρεβάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, θέρμανση, τζάκι και αυτόνομη αυλή - κήπο. Κοντινοί ξενώνες προσφέρονται για τη φιλοξενία των υπόλοιπων επισκεπτών. Όλα τα οικήματα, κτισμένα με ευαισθησία και προσοχή, εναρμονίζονται στο φυσικό περιβάλλον και προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα σε βουνά και θάλασσα. Το πρωινό και το δείπνο ετοιμάζονται με αγνά υλικά από τα χέρια του ιδιοκτήτη, με πολύ μεράκι.

Η μέρα μας, θα ξετυλίγεται με ώρες ποιοτικής συνύπαρξης, αλλά και με ελεύθερο προσωπικό χρόνο. Το ημερήσιό μας πρόγραμμα θα το προσαρμόζουμε όλοι μαζί, ανάλογα με το πώς αισθανόμαστε. Θα ξεκινάμε με διαλογισμό, yoga asanas, pranayama, χαλάρωση. Θα παίρνουμε μαζί το πρόγευμα και θα συνεχίζουμε με φιλοσοφική ανάλυση κειμένων και συζήτηση. Ελεύθερος χρόνος για ανάπαυση, και το απόγευμα χοροθεραπεία, yoga και διαλογισμός.
Μετά το βραδινό, χαλαρώνουμε παρέα,  με όμορφη συντροφική κουβεντούλα.

Πρακτικές λεπτομέρειες

Άφιξη: Παρασκευή 19 Απριλίου απόγευμα 
Αναχώρηση:  Κυριακή 21 Απριλίου μετά το μεσημεριανό γεύμα
Κόστος συμμετοχής : σε δίκλινο €170, σε μονόκλινο €185. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται : διαμονή για 2 βράδια, 2 πρωινά (Σάββ-Κυρ.) 2 δείπνα  (Παρ-Σάββ) και 1 γεύμα (Κυρ.), καθώς και το κόστος σεμιναρίου.

Προκαταβολή για κλείσιμο θέσης 50%, έως Παρασκευή 5 Απριλίου 2013. Εξόφληση το αργότερο Παρασκευή 12/4. 

Η τιμή περιλαμβάνει το δωμάτιο και τη συμμετοχή στο σεμινάριο. Δεν περιλαμβάνει κόστος μεταφοράς.
Η τιμή του σεμιναρίου δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 23%. Το Shantom εκδίδει απόδειξη για το ποσόν του σεμιναρίου. Για το δωμάτιο και τη διατροφή ο ΦΠΑ περιλαμβάνεται, και εκδίδει απόδειξη ο ξενώνας.

Συνάντηση όσων λάβουμε μέρος, στο Shantom, την Παρασκευή 12/4, στις 19:ΟΟ

Θέσεις περιορισμένες! Υπάρχουν θέσεις μόνον για 11 συμμετέχοντες! Η γρήγορη απόφασή σας και η έγκαιρη κατάθεση προκαταβολής θα σας εξασφαλίσει τη θέση σας. Επειδή θα νοικιάσουμε και δωμάτια σε κοντινό ξενώνα στο Γαλαξείδι, είναι απολύτως απαραίτητο να ξέρουμε έγκαιρα πόσα θα χρειαστούμε και να τα κλείσουμε, γι΄ αυτό σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή όσο γρηγορότερα γίνεται.
 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:
"Ο Μίτος της Αριάδνης"  - Θέση Πελεκάρη Γαλαξειδίου, ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ 30 χλμ από τους Δελφούς, 200 χλμ από την Αθήνα. Με το ΚΤΕΛ, Αθήνα-Γαλαξείδι με αλλαγή στην Ιτέα. Συνολικά 4 ώρες. Με το αυτοκίνητο, 2,5 ώρες, αν έχει κίνηση 3 ώρες. Τηλέφωνο ιδιοκτήτη κ. Πάνου Μπαλτά 694-8851958

 


info: Shantom, Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών "Σμάρω Στεφανίδου - Λήδα Shantala", Τριπόλεως 35Α & Ευβοίας, 152 31 Κ. Χαλάνδρι (στάση μετρό "Χολαργός"), τηλ. 210-6717529