Σεμινάριο Feldenkrais με την Ulrike Hasbach-Doussis

“Ενεργοποιώντας  το κέντρο της δύναμης"

14-15 Σεπτεμβρίου 2013


Όταν η λεκάνη δεν είναι ελεύθερη δημιουργούνται ενοχλήσεις και περιορισμοί σε ολόκληρη την πλάτη. Η συμμετοχή της λεκάνης ως κέντρο δύναμης στις καθημερινές κινήσεις αποτελεί ουσιώδες στοιχείο για την υγιή λειτουργία της μέσης και είναι πηγή ζωτικότητας και ευχαρίστησης όλων των κινήσεων. Σε αυτό το εργαστήριο θα αποκαταστήσετε και θα ανανεώσετε την κίνηση και τη δύναμη της πυέλου και των αρθρώσεων του ισχίου.

Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια μοναδική μέθοδος κίνησης με την οποία μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε πιο δημιουργικά κι έξυπνα το σώμα μας, να εκμεταλλευόμαστε τις εγκεφαλικές και σωματικές μας δυνατότητες μέσα από τον ήπιο και ήρεμο τρόπο διδασκαλίας της Ulrike Hasbach-Doussis, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στη διδασκαλία αυτής της μεθόδου.

H Ulrike Hasbach-Doussis, είναι πτυχιούχος μουσικής και κίνησης στην Ανώτατη Σχολή Μουσικής και Δράματος στο Αμβούργο Γερμανίας. Ακολούθησαν τετραετείς σπουδές (Feldenkrais Professional Training) στο Accord Mobile στο Παρίσι, κοντά στη Myriam Pfeffer. Από το 1992 διδάσκει τη μέθοδο στη Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία και στην Ελλάδα, όπου ζει από το 2001. Εργάστηκε σαν training assistant στο πλευρό της Dr. Chava Shelhav από το 2003 ως το 2007. Έχει μετεκπαιδευτεί στους σημαντικότερους senior trainers όπως οι Jeff Haller, Gaby Yaron, Ruthy Alon, Larry Goldfarb, Angel di Benedetto, Beatriz Walterspiel.

 


info: Κινητήρας studio, Ερεχθείου 22, Ακρόπολη, 210 9248328 | Κόστος: 50 € | Δηλώσεις συμμετοχής: 210-9248328 | Ώρες σεμιναρίου: 11.00-14.00