Εισαγωγικό σεμινάριο Χοροθεραπείας

"Από το ατομικό στο συλλογικό

και από το συλλογικό στο ατομικό"

με την Κωνσταντία Σταύρου


Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

 

Η Χοροθεραπεία αποτελεί μια μέθοδο ψυχοθεραπείας, που χρησιμοποιεί το χορό και την κίνηση για να προωθήσει την συναισθηματική, γνωστική και φυσική (σωματική) ολοκλήρωση του ατόμου. Πιο αναλυτικά, βοηθάει να αποκωδικοποιήσουμε την κίνηση, να τη διευρύνουμε, να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερό μας εαυτό, να τον γνωρίσουμε, να τον εκφράσουμε και να τον αγαπήσουμε. Επιπλέον, συμβάλλει στην αυτοανάπτυξη, την αυτοπραγμάτωση, καθώς και στην καλλιτεχνική δημιουργία.

Στόχος Σεμιναρίου:
Να γνωρίσουμε την τεχνική της Χοροθεραπείας, να έρθουμε σε επαφή με τον εαυτό μας μέσα από το σώμα και να τον εκφράσουμε. Να γνωρίσουμε βιωματικά τη δυναμική της ομάδας και να ανακαλύψουμε τις γέφυρες που συνδέουν τα άτομα μεταξύ τους, γεγονός που είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε-συνειδητοποιήσουμε στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

 


info: Χώρος “Flow”, Μυλωνά Χρυσάνθου 8, Άνω Κυψέλη, Αθήνα | Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Σταύρου Κωνσταντία, κιν: 697-6776654 και Ελευθερία Μαντζώρου, κιν: 694-0889259  | Κόστος συμμετοχής: 30€  | ώρες σεμιναρίου 17:00 - 20:00