Σεμινάριο Κίνησης και Σύγχρονου χορού με τον Β.Τελώνη

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα με μικρή ή μεγαλύτερη εμπειρία σε συστήματα κίνησης και το επίπεδο θα διαμορφωθεί ανάλογα με τους συμμετέχοντες. 

Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στη δημιουργία κινητικών φράσεων, στη χρήση στοιχείων αυτοσχεδιασμού και στην εξερεύνηση διαφόρων τεχνικών του σύγχρονου χορού.

Το άτομο φιλοξενεί και ενεργοποιεί την κιναίσθηση μέσα από διαδρομές επαφής, συλλογικότητας και εμπιστοσύνης. Στόχος μιας τέτοιας διαδικασίας είναι η κατανόηση του σώματος, του πνεύματος και του συναισθήματος με αφετηρία την τέχνη του χορού.

Ο Βαγγέλης Τελώνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Μεταξύ άλλων ασχολήθηκε με το χορό, τη μουσική και το θέατρο. Είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (2007) και έχει συνεργαστεί, σε Ελλάδα και εξωτερικό (Βέλγιο, Γαλλία, Κίνα, Κύπρο, Ισπανία), με δημιουργούς και οργανισμούς, ως ερμηνευτής, ως δημιουργός ή ως δάσκαλος.

 

  • Σάββατο 29 Μαρτίου, 17:00-21:00
  • Κυριακή 30 Μαρτίου, 11:00-15:00

 


info: Στούντιο Συν-Κίνηση, Βενιζέλου Ελευθερίου 89, Χανιά, Κρήτη, τηλ.: 2821086217, 6978688961, email: sofiafalierousynkinisi@gmail.com