Σεμινάριο της ομάδας χορού LOAD

Η ομάδα χορού LOAD διοργανώνει σεμινάριο στα πλαίσια της χοροθεατρικής παράστασης «Ανασφάλλω».

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν τεχνικές με εναλλαγές στη φόρμα και τη δυναμική, συνθέτοντας ένα προσωπικό κινησιολογικό λεξιλόγιο το όποιο αντιπροσωπεύει τη χορογραφική γραμμή του ιδρυτή της ομάδος και εμπνευστή του έργου Τάσου Μπεκιάρη.

Πρόκειται για τεχνικές προερχόμενες από γνωστές μεθόδους όπου η ένωση τους δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο και ιδιαίτερα πρωτοποριακό μάθημα διάρκειας μίας ώρας και ενός τετάρτου. Η επόμενη μιάμιση ώρα θα επικεντρωθεί στην πρακτική εφαρμογή των παραπάνω μέσα από τις χορογραφίες της παράστασης «Ανασφάλλω».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες χορευτές, σπουδαστές χορού και ερασιτέχνες με εμπειρία στο χορό.


Η ομάδα χορού LOAD δημιουργήθηκε το 2012 από τον Τάσο Μπεκιάρη. Σκοπός της είναι να προσεγγίσει την έννοια της λέξης χοροθέατρο από μια διαφορετική σκοπιά έχοντας ως βασικό μοχλό την αφηγηματικότητα της κίνησης και τα συναισθήματα που δημιουργεί αυτή στο θεατή ελπίζοντας στην αφύπνιση σκέψεων και προβληματισμών. Για πρώτη φορά το έργο «Ανασφάλλω» παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2013 και η ανανεωμένη εκδοχή του το Νοέμβριο του ίδιου έτους.     

 


info: Κέντρο Χορού Χοροlogie, Πειραιώς 76, Κεραμικός, Aθήνα, 4ος όροφος | Τρίτη 22 έως Κυριακή 27 Απριλίου 2014 |  ώρα 12.00 - 15.00 | Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 | Κόστος σεμιναρίου: 100€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)