Σεμινάριο χοροθεάτρου με τον Δάφνι Κόκκινο

dafnis-kokkinos-small

Ο Δάφνις Κόκκινος διδάσκει μια σειρά κινήσεων παροτρύνοντας τους μαθητές, ώστε να βρουν τις δικές τους κινήσεις. Δημιουργεί μία ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, μέσα στην οποία αισθάνονται ελεύθεροι να εξερευνήσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και να ανιχνεύσουν συναισθήματα και επιθυμίες, που στη συνέχεια μεταμορφώνουν σε χορό και θέατρο. Η μουσική για τον Δάφνι, παίζει κυρίαρχο ρόλο, ως μέσο έμπνευσης για τη μετουσίωση των συναισθημάτων και του τρόπου κίνησης. Το σεμινάριο ξεκινά με ένα σύγχρονο μάθημα χορού εμπνευσμένο από τον Hans Zullig (Kurt Jooss) και τον Alfredo Korvino (Juilliard ).

Το σεμινάριο είναι ένα από κοινού ταξίδι αναζήτησης όλων αυτών που μας κάνουν να κινούμαστε και να χορεύουμε… Απευθύνεται σε επαγγελματίες χορευτές και χορογράφους.

Το Σάββατο 12/7 (ώρα 19:30) και την Κυριακή 13/7 (ώρα 19:30) θα γίνει ανοιχτή παρουσίαση του σεμιναρίου στο κοινό. Την παρουσίαση και τις δύο μέρες, θα ακολουθήσει η παράσταση του Δάφνι Κόκκινου, με τίτλο «Αddio Addio Amore», αφιερωμένη στην Pina Bausch.

Για συμμετοχή, στείλατε τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο) καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό στη διεύθυνση epimenides.panormo@gmail.com μέχρι 29 Ιουνίου 2014, με θέμα email "Daphnis Kokkinos". Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 


info: «Χαρουπόμυλος», Πάνορμος Κρήτης, πληροφορίες τηλ. +30 6947.096852 (Δευ – Πα, 11:00 – 15:00)  | ώρες σεμιναρίου: 10:00 – 15:00