Σεμινάριο με τον Alain Astié

alain-new-small

7 -11 Ιουλίου & 15-18 Ιουλίου

 

Το καθιερωμένο σεμινάριο του καθηγητή Alain Astié στην Αθήνα επαναλαμβάνεται εφέτος τη δεύτερη και την τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου. 

Τα μαθήματα:

  • 17.00 - 18.30  Κλασικό (Επίπεδο Intermediate-Advanced)
  • 19.00 - 20.30  Barre Astié

Τα μαθησιακά αποτελέσματα του σεμιναρίου στον κλασικό χορό γι’ αυτή τη χρονιά είναι ο τρόπος με τον οποίο η τεχνική μεταμορφώνεται σε τέχνη για να βοηθήσει τον μαθητευόμενο χορευτή να εξελιχθεί και να διακριθεί σε εξετάσεις επαγγελματικών σχολών, auditions και διαγωνισμούς.

Ο κ. Astié ήταν επαγγελματίας χορευτής δίπλα σε μεγάλα ονόματα, όπως ο R. Nureyiev και η Carla Fracci, χορογράφος, αλλά πάνω απ’ όλα, όπως ο ίδιος δηλώνει, είναι «δάσκαλος» χορού που έχει εκπαιδεύσει επαγγελματίες χορευτές και καθηγητές.

Η μέθοδος Barre Astié είναι μια καθιερωμένη σωματική μέθοδος για ερασιτέχνες και επαγγελματίες της κίνησης. Με ένα άρτιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για trainers-instructors σε όλο τον κόσμο είναι η πρώτη σωματική μέθοδος που δημιουργήθηκε από χορευτή και έχει αναπτύξει μεθοδολογία για χορευτές και «μη χορευτές», για ερασιτέχνες και επαγγελματίες όλων των ηλικιών.

Στις 19 & 20 Ιουλίου 2014 ο Alain Astié θα διδάξει στο Summerschool της Κεφαλλονιάς. Πληροφορίες: summerdanceweek.gr

 


info: studio Athens Ballet Center (κεντρική αίθουσα), 3ης Σεπτεμβρίου 144, Αθήνα | Συμμετοχή:  πέντε μαθήματα: 65€, δέκα μαθήματα: 100€, ένα μάθημα: 15€, μια ημέρα (ένα μάθημα κλασικό & ένα μάθημα Barre Astié): 25€ | Πληροφορίες: Ελένη Μπαλαφούτη, danceacademyofpatras@gmail.com , τηλ. 697 47 84 533 & 2610 279 544