Το σωστό βήμα για τη μέθοδο Pilates

image001--5

Πάθος, επιμονή και αφοσίωση. Αυτό είναι το τρίπτυχο που δίνει τη δύναμη και την ώθηση στο χορευτή για να υπηρετήσει την τέχνη του, το Χορό. Μια τέχνη όμως, που όσο απλόχερα «συμπεριφέρεται» στα νιάτα, τόσο περιοριστικά αντιμετωπίζει τους μεγαλύτερους σε ηλικία χορευτές.

Με την πάροδο των χρόνων οι επαγγελματικές ευκαιρίες ενός χορευτή περιορίζονται, αλλά συγχρόνως ο ίδιος έχει κερδίσει σε γνώση και εμπειρία. Αρκεί μια αποφασιστική αλλαγή στη στάσης ζωής, αλλά και στην οπτική με την οποία αντιμετωπίζει ο επαγγελματίας χορευτής την καριέρα του και οι ευκαιρίες αποκτούν ξαφνικά άλλες διαστάσεις. Αξιοποιώντας αυτή τη γνώση και την εμπειρία, ο χορευτής μπορεί ο ίδιος να δημιουργήσει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Στο MIND & BODY και η Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου (PΜΑ® Certified Pilates Teacher) προτείνει στους χορευτές ένα νέο επαγγελματικό δρόμο παρέχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη μέθοδο Pilates. Με το πέρας αυτής της εκπαίδευσης, το MIND & BODY εξασφαλίζει στον επαγγελματία εκπαιδευτή Pilates, τη Διεθνή Πιστοποίηση από το Balanced Body University που επιτρέπει τη διδασκαλία της μεθόδου σε όποια χώρα εκείνος το επιθυμεί.

Το Mat 1 Pilates, το 1ο σεμινάριο εκπαίδευσης της χρονιάς, πραγματοποιείται στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου 2014. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 


info: MIND & BODY Exercise Studio, Δροσίνη 5, Κηφισιά, τηλ. 210 8010 231. E-mail : info@mindandbody.gr | www.mindandbody.gr