Σεμινάριο Contact Improvisation & Voice

img_6716

Με τους Leonardo Lambruschini

& Gianni Bruschi

27 & 28 Σεπτεμβρίου 2014

 

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους επιθυμούν να εμπλουτίσουν τη γνώση της λεπτομέρειας στηνχειρονομία και την ευαισθησία της κίνησης.

Θα χρησιμοποιήσουμε την κίνηση και την τονικότητα της φωνής με συγκεκριμένες αναφορές στο Contact Improvisation και στη φωνή που αντηχεί μέσα από το σώμα και το χώρο. Θα εξερευνήσουμε και θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τη διαδικασία της δημιουργίας ήχων με τη φωνή, όχι μόνο μέσω της συνηθισμένης συναισθηματικής και σωματικής της πορείας, αλλά και μέσω της σχέσης που συνδέει την αναπνοή με την κίνηση και την επαφή.

Ο Leonardo Lambruschini είναι περφόρμερ και καλλιτεχνικός παραγωγός. Διδάσκει και ερευνά το χορό του Contact Improvisation. Διεξάγει πειραματικά εργαστήρια κίνησης και αυτοσχεδιασμού στην Ιταλία και το εξωτερικό. Είναι συνιδρυτής του Spazio Seme (Διεθνές καλλιτεχνικό κέντρο στο Arezzo της Ιταλίας) και της SEME s.n.c. εταιρίας με ειδίκευση στην καλλιτεχνική παραγωγή, την εκπαίδευση, την έρευνα και τον πειραματισμό στις κινησιολογικές τέχνες. Επίσης, είναι συνιδρυτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Contact Improvisation Italy Contact Fest.
 

Ο Gianni Bruschi είναι τραγουδιστής, ηθοποιός, με πλούσια θεατρική και συναυλιακή δραστηριότητα στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Είναι καθηγητής στην Accademia dell'Arte στο Arezzo της Ιταλίας και ως διευθυντής του προγράμματος χορού τα έτη 2011 και 2012 παρουσίασε πλήθος εργαστηρίων εμπνευσμένων από την Tarantella και την ιταλική παράδοση (του Ταραντίσμου και των παραδοσιακών χορών της Μεσογείου) στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Είναι συνιδρυτής του Spazio Seme,

Πρόγραμμα:

  • Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 13:30-16:00
  • Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:00-13:30 (διάλειμμα) & 14:00-16:00
  • Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, ώρα 14:00-16:00 (open jam με ελεύθερη συνεισφορά)

 


info: Casa de arte Kabeiria, Αθηνάς 18, Μοναστηράκι, Aθήνα | Πληροφορίες / κρατήσεις: kabeiria@gmail.com - info@spazioseme.com  | Κόστος Σεμιναρίου: 45€ και 35€ μειωμένο