"Το Σώμα Μιλά"

to-swma-mila

Εργαστήρι απελευθέρωσης εκφραστικών μέσων

13 - 14 Δεκεμβρίου 2014
 

Περνώντας από τη βρεφική στην παιδική και στη συνέχεια στην ενήλικη ζωή, το σώμα μας μπαίνει σε "κοινωνικούς" κανόνες που εμποδίζουν την ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων μας.

Στόχος αυτού του workshop είναι η σύνδεση σώματος και συναισθήματος.

Θα εξασφαλίσουμε ότι ο εξωτερικός κόσμος συνδιαλέγεται άμεσα και ξεκάθαρα με τον εσωτερικό μας κόσμο μέσω του σώματος και αφού αυτό επιτευχθεί, θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω... Θα αναπτύξουμε εναλλακτικά πεδία ελευθερίας και ελέγχου, κάτι που δεν ωφελεί μόνο την ανατομική δομή του σώματος μας, αλλά εμπλουτίζει και τις αισθήσεις μας και εντείνει τα άμεσα βιώματα μας.

Στο σεμινάριο θα χρησιμοποιηθούν τεχνικές διαλογισμού, σωματικού θεάτρου, butoh καθώς και ασκήσεις ενδυνάμωσης για όλο το σώμα. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς και χορευτές, αλλά και όλους όσοι θέλουν να έρθουν σε μία βαθύτερη επαφή με το σώμα τους και να απελευθερώσουν τα συναισθήματα τους.

Συντονίζουν:
Ρούλα Μανιάτη (ηθοποιός / σκηνοθέτης / κινησιολόγος)
Αντιγόνη Χρόνη (χορεύτρια / χορογράφος)

Ημέρες και Ώρες :

  • Σάββατο 13/12, ώρα 18.00-22.00
  • Κυριακή 14/12, ώρα 12.00-16.00

 


info: Λ. Αλεξάνδρας 9 (1ος όροφος), Αθήνα. Πληροφορίες και εγγραφές: atyourstage@gmail.com, τηλ.  211 40 21 776 και 693 88 36 315 | Συνολική διάρκεια σεμιναρίου: 8 ώρες |  Κόστος: 25€