Σεμινάριο Forgiveness: H Δύναμη της Συγχώρησης

nea-eikona-121

23 - 27 Μαρτίου 2015

 

 Το σεμινάριο Forgiveness από τη Νεοϋορκέζα χορεύτρια και χορογράφο Emily Berry βασίζεται στην αφήγηση ιστοριών και δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μοιραστούν τα βιώματά τους.

Μέσα από πρακτικές και ασκήσεις, το σεμινάριο δίνει τα εφόδια για συγχώρηση και κάθαρση στην καθημερινή μας ζωή. Στόχος του σεμιναρίου είναι να φέρει την επίγνωση πάνω στη δύναμη και τις δυνατότητες της συγχώρησης, αλλά και να δώσει την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνδεθούν άνθρωποι από διαφορετικές κοινότητες του κόσμου, ώστε να αποκομίσουν διαφορετικές οπτικές πάνω στη συγχώρηση.

Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε χορευετές, όσο και σε ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με το χορό, σε ηθοποιούς, καλλιτέχνες και οποιονδήποτε επιθυμεί να μοιραστεί τις ιστορίες του και να ανακαλύψει καινούργια μονομάτια προς τη συγχώρηση. Γλώσσα σεμιναρίου: Αγγλικά

Το σεμινάριο τελειώνει με μια παράσταση αποφοίτησης, στις 27 Μαρτίου 2015.


Η Emily Berry είναι χορεύτρια και χορογράφος με σπουδές στις Καλές Τέχνες, στο Χορό και μπάτσελορ στις Πολιτικές Επιστήμες και τις Γυναικείες Σπουδές. Είναι πιστοποιημένη από το Ινστιτούτο Laban/Bartenieff και καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας Β3W. Στόχος της σαν καθηγήτρια είναι να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους μαθητές για να μπορέσουν να μάθουν, να εξερευνούν και να αμφισβητούν ώστε να γίνουν ανεξάρτητοι στοχαστές και χορευτές.
 


info: Θέατρο Άβατον, Ευπατρίδων 3, Γκάζι. Πληροφορίες και κρατήσεις: avatontheatre@gmail.com | Ώρες: 17:00-19:00 | Τιμή: δωρεάν (απαραίτητη η εγγραφή)