Εντατικό σεμινάριο με τον David Zambrano

david-zabrano

15– 26 Ιουνίου 2015

Εντατικό σεμινάριο passing through

και flying low

 

Ο David Zambrano επιστρέφει αυτή τη φορά για να δουλέψει εντατικά με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες στο πλαίσιο μιας βαθύτερης μελέτης πάνω στις τεχνικές flying low και passing through

Σε αυτή την περίοδο των 2 εβδομάδων, οι καλλιτέχνες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε μια πιο εκτεταμένη εμπειρία εκμάθησης, με στόχο τη βαθύτερη γνώση στις τεχνικές flying low και passing through που ο ίδιος έχει αναπτύξει και διδάσκει παγκοσμίως. Το σεμινάριο απαιτεί αφοσίωση, αντοχή και ενθουσιασμό για μάθηση! Είναι σημαντικό όποιος το παρακολουθήσει, να είναι σε θέση να διατηρήσει τη συμμετοχή του και τις 2 εβδομάδες.

  • Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ως τις 3 Απριλίου 2015. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν γράμμα πρόθεσης και βιογραφικό μέχρι αυτή την ημερομηνία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: frosinitrousa@gmail.com Οι συμμετέχοντες θα επιλεχθούν από τον David Zambrano. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί σε όποιον έχει σχετική εμπειρία με τις τεχνικές flying low και passing through.
  • Οι συμμετέχοντες που θα επιλεχθούν θα ενημερωθούν μέχρι τις 17 Απριλίου. Θα γίνουν δεκτά μόνο 30 άτομα, ώστε να επιτευχθεί καλύτερη απόδοση σε όλα τα επίπεδα.
  • Η ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο πληρωμής θα γίνει μόνο σε όσους έχουν επιλεγεί.
  • Ώρες σεμιναρίου: 09:00 - 17:00
  • Ημέρες σεμιναρίου: Δευτέρα έως Σάββατο. Η Κυριακή ελεύθερη.

 


info: Dance Cultural Centre, Studio Χορού - Capoeira, Πειραιώς 76, Κεραμεικός, Αθήνα, τηλ: 210-523 05 82 | Κόστος σεμιναρίου: 480€ για 2 εβδομάδες(Ο φόρος δεν συμπεριλαμβάνεται)