Σεμινάριο Χορού-Θεάτρου με τον Γιάννη Μάντση

31515-giannis_mantsis-kkyb-web

Κυριακή 31 Μαίου 2015

Η Norfosale ολοκληρώνει τον ετήσιο κύκλο «Σεμινάρια Χορού-Θεάτρου» με εισηγητή τον Γιάννη Μάντση (σκηνοθέτη, performer).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους αγαπούν το χορό, τη μουσική, το παιχνίδι, την απλότητα του θεάτρου, σε αυτούς που επιζητούν το κέφι και τη χαρά της ελεύθερης έκφρασης, και σε όσους δε φοβούνται τη συγκίνηση και το μοίρασμα.

Ποιό σώμα χορεύει; Ποιό σώμα μιλάει και ποιό εκφράζεται; Χορεύω, χορεύουμε…και μετά; Το σώμα δε χρειάζεται να ανακαλύψει και να μάθει κάτι καινούργιο, έχει μόνο να θυμηθεί.

Το σεμινάριο επιθυμεί να συνεισφέρει σε αυτή την αφύπνιση, η οποία αποτελεί την αρχή κάθε προσωπικής διαδρομής που σε κάποιες περιπτώσεις μετατρέπεται σε ονειρικό ταξίδι.

Ο Γιάννης Μάντσης είναι σκηνοθέτης και performer. Ασχολήθηκε με τον χορό (κλασικό, σύγχρονο) και συνεργάστηκε ως ηθοποιός-χορευτής με τις ομάδες χορού «Αίρεση», «Μϋία», «Μονόγραμμα», «’Ιασις», «Χ-ART», κ.α. Είναι ιδρυτής της «NORFORSALE Οpen Art Community». Διδάσκει μαθήματα σύνθεσης χορού-λόγου σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

 


info: Κωνσταντινουπόλεως 38 (Studio Cumana), Γκάζι, 3ος όροφος (Μετρό Κεραμεικός). Τηλ. 6944 862 521 ή 6979 096 306 | Κόστος συμμετοχής κάθε σεμιναρίου: 13€. Για δηλώσεις συμμετοχής: norforsale.art@gmail.com με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας. | Ώρα: 13.00 - 16.00. Ώρα προσέλευσης: 12.40 το αργότερο.