Σεμινάρια στη Σχολή Χορού Εν Ροή

pre-pro-header-1100x350

Σεμινάρια κλασικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού και Barre Astié θα διεξαχθούν αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, στις 27, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου 2015, στη Σχολή Χορού Εν Ροή. Τα σεμινάρια αφορούν σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 13 ετών και άνω.

-- Κλασικό Μπαλέτο με τον Euan Trinder (επίπεδο Intermediate Rad και άνω)

-- Barre Astié και Σύγχρονος χορός (επίπεδο Bronze of Contemporary Dance Association, για 1η φορά στην Ελλάδα) με τη Νίκη Τηγανιτάκη


Ο Euan Trinder σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ν. Αφρικής και Cape Town, με ειδίκευση στο χορό. Οι περαιτέρω σπουδές του περιλαμβάνουν τα συστήματα χορού RAD, ISTD, Cecchetti, Bourneville, SDS και Alianza Flamenca. Επίσης, παρακολούθησε σπουδές κλασικής μουσικής στο Trinity College του Λονδίνου. Ως επαγγελματίας χορευτής έχει συνεργαστεί με ομάδες χορού σε Ευρώπη και Αφρική. Η μακρά εμπειρία του ως καθηγητού χορού και χορογράφου περιλαμβάνει βραβευμένες συνεργασίες με ομάδες χορού στην Ευρώπη και την Αφρική. Ως μέντορας, ανώτατος καθηγητής, χορογράφος και διδάκτωρ του ισπανικού χορού έχει διδάξει καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του σε πολλά πανεπιστήμια, κολλέγια και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, μεταξύ των οποίων το Deree και άλλες 58 σχολές χορού σε όλη την Ελλάδα. Εδραίωσε τη Spanish Dance Society στην Ελλάδα το 1989 και στην Κύπρο το 1991, η οποία αποτελεί και Διεθνές Εξεταστικό Κέντρο. Διετέλεσε Πρόεδρος της Alianza Flamenca από το 2006 έως το 2011.
 

Η Νίκη Τηγανιτάκη είναι η ιδρύτρια και διευθύντρια της σχολής χορού «ΕΝ ΡΟΗ» στην Αθήνα, καθώς και ιδιοκτήτρια της σχολής μπαλέτου «Νίκη Τηγανιτάκη» στη Λάρισα, αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο της ISTD (Dance Approved Center). Διπλωματούχος Ανώτερης Σχολής Χορού, πτυχιούχος της Royal Academy of Dance (RAD) και του Πανεπιστημίου Durham της Μ. Βρετανίας στη φιλοσοφία του κλασικού μπαλέτου, στην ιατρική του χορού, στην εκπαίδευση και στη ψυχολογία χορού. Είναι tutor και καθηγήτρια μοντέρνου χορού της Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD) με πτυχίο Licentiate στο μοντέρνο χορό. Επίσης είναι καθηγήτρια της γαλλικής μεθόδου Barre Astié και της αμερικάνικης Zena Rommett Barre Floor. Μέλος του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε., του Σωματείου Χορού και Ρυθμικής, του Ελληνικού Συλλόγου της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού του Λονδίνου, της Royal Academy of Dance (RAD), της Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD) και του Dance U.K. Χορογράφος με πλούσιο χορογραφικό εθελοντικό έργο. Έχει δίπλωμα διδασκαλίας χορού για παιδιά και εφήβους από το Trinity Laban Conservatoire for Music and Dance England. Έχει εκπαιδευτεί στη διδασκαλία του δημιουργικού χορού για παιδιά με ειδικές ανάγκες και για άτομα με σωματικές αναπηρίες. Η 30χρονη διδασκαλική της εμπειρία περιλαμβάνει παιδιά, αγόρια και κορίτσια, εφήβους, ενήλικες, καθώς και άτομα τρίτης ηλικίας.


 


info: Σχολή Χορού ‘’Εν Ροή’’, Αρκαδίου 10, Μαρούσι, Αθήνα | Κόστος σεμιναρίων: 90€ για όλες τις ημέρες και τα μαθήματα, 30€ για όλα τα μαθήματα μίας ημέρας, 15€ για ένα μάθημα μόνο, οποιαδήποτε ημέρα | Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: enroidancing@gmail.com, τηλ.: 211 215 88 10