Χορεύοντας ένα θεατρικό κείμενο, με την Όλγα Σπυράκη

seminario-olga-spyraki

22 Μαϊου 2016

Χορ(ο)ομιλίες - χορεύοντας ένα

θεατρικό κείμενο

με την Όλγα Σπυράκη

 

Στο σεμινάριο αυτό πειραματιζόμαστε πάνω στη σύνθεση κίνησης με αφετηρία ένα θεατρικό κείμενο και κυρίως πάνω στο τρίπτυχο: Κίνηση σε σχέση με ηχητικό ερέθισμα - ο λόγος ως αφετηρία κίνησης - χορεύοντας ένα θεατρικό κείμενο.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η δημιουργία μικρών χορογραφιών που βασίζονται σε θεατρικά κείμενα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ηθοποιούς, χορευτές, σπουδαστές δραματικών σχολών και σχολών χορού και σε ανθρώπους που έχουν σχετική εμπειρία με την κίνηση.

Η Όλγα Σπυράκη είναι απόφοιτος του BA Dance in performance - Roehampton University, της επαγγελματικής σχολής χορού Ραλλού Μάνου και της Δραματικής Σχολής Γ. Θεοδοσιάδη. Έχει συνεργαστεί ως performer με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό, την Πειραματική Σκηνή Εθνικού Θεάτρου και την Ευγενία Τζιρτζιλάκη, το θίασο Στοά, το Φεστιβάλ Αθηνών, την Yelp Dance Company / Μαριέλα Νέστορα, το Φεστιβάλ χορού Καλαμάτας, την Athens Biennale 2011, κ.α. Είναι συν-δημιουργός της ομάδας “Co|-o3” (Soyuz -Σογιούζ/ ένωση). Διδάσκει σύγχρονο χορό στο Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν.

 


info: Κινητήρας Στούντιο - artistic residency centre, Ερεχθείου 22, Ακρόπολη, 210 924 83 28  | Ώρα σεμιναρίου: 10.00-16.00  |  Κόστος συμμετοχής: 30 € (10% έκπτωση με την επίδειξη κάρτας ανεργίας).