Σεμινάρια στο Dance Days 6, Χανιά 2016

logo-dance-days--6-chania

Για 6η συνεχή χρονιά το φεστιβάλ σύγχρονου χορού Dance Days ανοίγει την αυλαία του στα Χανιά, από 20 έως 28 Ιουλίου 2016.

Το Dance Days ξεκίνησε το 2011. Σήμερα, συνιστά θεσμό έχοντας εξελιχθεί σε ευρωπαϊκό φεστιβάλ χορού με διεθνή χαρακτήρα και προοπτικές. Μέχρι σήμερα έχουν έχουν λάβει μέρος στο φεστιβάλ καλλιτέχνες από την Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Ισραήλ, Αγγλία, κ.ά. .

Κατά την υλοποίηση των πέντε προηγούμενων διοργανώσεων έχουν φιλοξενηθεί 53 παραστάσεις σύγχρονου χορού, 24 σεμινάρια από χορογράφους και χορευτές, 14 εργαστήρια, 6 video dance projects, το Athens Video Dance Project και 7 διαλέξεις. Τις δράσεις έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 5.000 θεατές.

Φέτος, τα σεμινάρια, οι παραστάσεις και οι δράσεις του φεστιβάλ συνδυάζουν μια ποικιλομορφία, προσδοκώντας να κινητοποιήσουν ανθρώπους όλων των ηλικιών, διαφορετικών ενδιαφερόντων και αφετηριών, μεταφέροντας το μήνυμα πως ο χορός μας αφορά όλους.

Το πρόγραμμα, εκτός από τις καθημερινές παραστάσεις, περιλαμβάνει και προβολές, σεμινάρια σύγχρονου και κλασικού χορού, ακροβατικών, performing, χορογραφίας- σύνθεσης, δημιουργικής έκφρασης εφήβων, γονέων-παιδιών, κ.ά., από καταξιωμένους δασκάλους, χορογράφους και χορευτές.

 

          


info: Δηλώσεις συμμετοχής στα σεμινάρια ως τις 30 Ιουνίου 2016. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από τις εγγραφές.

Για αιτήσεις και πληροφορίες, κ. Ντιάνα Κεφάλα, τηλ.: 6947 260 860 dd.ch.workshops@gmail.com