Η Σοφία του Σώματος μέσα από την Κίνηση: Χοροθεραπεία

nea-eikona--30

22 - 29 Ιουλίου 2016


Το σεμινάριο περιλαμβάνει: γνωριμία με τις βασικές αρχές της Χοροκινητικής Ψυχοθεραπείας και της Εικαστικής Ψυχοθεραπείας, βιωματική εξερεύνηση πτυχών του εαυτού και των σχέσεων, ενεργή φυσική παρουσία και οι βαθιές συνδέσεις με το σώμα μας, υποστήριξη της αλληλεπίδρασης και της ανάπτυξης της "ενσυναίσθησης" μέσα από "κινητικούς διαλόγους" και εικαστικούς αυτοσχεδιασμούς, διευκόλυνση της εξερεύνησης νέων τρόπων συμμετοχής και ανάπτυξης σχέσεων μέσα σε μια δημιουργική ομάδα.

Συντονίζουν:

  • Μπιτζαράκη Αγγελική, MSc Χοροκινητική Ψυχοθεραπεύτρια, Κοινωνική Ανθρωπολόγος, Εμψυχώτρια Ομάδων NDI
  • Σταυροπούλου Νιόβη, MSc Εικαστική Ψυχοθεραπεία, Ψυχολόγος, Φωτογράφος
     

Το Σπίτι των Κενταύρων στο Πήλιο είναι ένα Κέντρο Ολιστικής Εκπαίδευσης, μια οικολογική μικροκοινότητα που συνδυάζει μοναδικά τις διακοπές, την εκπαίδευση πάνω στην αειφορία και το βίωμα στο συλλογικό τρόπο ζωής. Οι συντονίστριες είναι εκπαιδευμένες θεραπεύτριες και θα διευκολύνουν την προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων.
 


info: Dance Movement Therapy with Angeliki Bitzaraki, τηλ: 697 213 1847, e-mail: abitzaraki82@yahoo.com - Το εργαστήριο έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων  | Ειδική Προσφορά 200 € --συμπεριλαμβανομένων διαμονής και διατροφής-- για ανέργους, φοιτητές, με οικονομική δυσκολία. Kανονική τιμή 400 €