Σεμινάριο Αργεντίνικου Τάνγκο

leandro-maria_9

23 - 26 Νοεμβρίου 2017

 Leonardo PALOU & Maria TSIATSIANI
 

Οι διακεκριμένοι χορευτές και αφοσιωμένοι δάσκαλοι, Leandro Palou και Maria Tsiatsiani, θεωρούνται από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στην παγκόσμια σκηνή του αργεντίνικου τάνγκο και έχουν έδρα τους το Λονδίνο.

Το χορευτικό ζευγάρι θα δώσει στην Αθήνα μια σειρά σεμιναρίων για χορευτές του τάνγκο, που ενδιαφέρονται να εξελίξουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, αλλά και δύο masterclasses που απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες χορευτές και δασκάλους.

Ο Leandro και η Maria είναι γνωστοί για τη χαρισματική τους προσέγγιση στη διδασκαλία, ενώ η μέθοδος τους είναι καθαρή και ακριβής, χάρη στη βαθιά γνώση του χορού μέσα από την 20ετή πορεία τους. Στόχος τους είναι να βοηθούν τους μαθητές να φτάνουν στο ανώτερο επίπεδο των δυνατοτήτων τους, πάντα μέσα σε ευχάριστη, φιλική και διασκεδαστική ατμόσφαιρα.

Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες, ο Leandro Palou, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της LPTA (Leandro Palou Tango Academy), συγκαταλέγεται στους κορυφαίους χορευτές τάνγκο παγκοσμίως. Με καριέρα που ξεπερνά τα 20 χρόνια αδιάκοπης δραστηριότητας ως δάσκαλος και χορευτής, έχει υπάρξει παρτενέρ με κάποιες από τις σπουδαιότερες χορεύτριες στη σύγχρονη ιστορία του τάνγκο (Andrea Missé, Romina Godoy, με την οποία συνυπέγραψε την παραγωγή και χορογραφία της παράστασης Emociones del Alma). Έχει επίσης συνεργαστεί με τη θρυλική Alejandra Mantiñan, διδάσκοντας και χορεύοντας σε μερικά από τα πιο σημαντικά διεθνή Tango Festivals στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία, καθώς επίσης και στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, το Μπουένος Άιρες.

Τα τελευταία χρόνια ο Leandro συνεργάζεται με την ελληνικής καταγωγής, χορεύτρια και χορογράφο Maria Tsiatsiani, η οποία διδάσκει στην Ακαδημία του στο Λονδίνο. Η Maria έχει μακρά διαδρομή στο χορό. Ξεκίνησε από νεαρή ηλικία μπαλέτο και ενόργανη στη Νέα Υόρκη, και έχει διαγωνιστεί σε διεθνείς διαγωνισμούς Latin Ballroom για περισσότερα από δέκα χρόνια. Έχει διδάξει λάτιν και κοινωνικούς χορούς. Ανακαλύπτοντας το αργεντίνικο τάνγκο, άρχισε να πρωταγωνιστεί σε παραστάσεις στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Leandro και η Maria ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, όπου δίνουν σεμινάρια και παραστάσεις, έχοντας πλέον αναπτύξει το δικό τους ξεχωριστό στυλ, βασισμένο πάντα στην παράδοση και τη φιλοσοφία του αργεντίνικου τάνγκο.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11

15:00 - 16:15: Tango Salon Workshop: Master your Salon
16:30 - 17:45: Technique for all: Caminata & Length, Axis in Pivots, Adornos, Smooth transitions of Embrace
18:00 - 19:15; Vals: Circular energies in complex figures

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11

15:00 - 16:15: Mastering your Giros: exploring different Techniques for complex giros & sacadas
16:30 - 17:45: Milonga: close embrace: changes in rhythm for Interpretation

Κόστος συμμετοχής: 5 μαθήματα: 85€, 3 μαθήματα: 50€, 1 μάθημα: 20€

Masterclass

(για επαγγελματίες χορευτές και δασκάλους)

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11

19:30 - 21:30: Elements for Stage Tango/Escenario, Seminar for Professional Dancers/ Tango Teachers

  • ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11

18:00 - 20:00: Seminar for Professional Dancers/ Teachers

Κόστος συμμετοχής: 1 μάθημα - 30€ / άτομο, 2 μαθήματα - 25€ / άτομο

 


info: Πληροφορίες & κρατήσεις: 6937887304, 6946374761 (Μαρία Λάμπρου, Νίκος Καρβουντζής). Οργάνωση: Santa Milonguita | Ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις (κατόπιν συνεννόησης)