Χοροθέατρο: κύκλος εργαστηρίου '18 με παράσταση

lab18_816x465

Μαθήματα εργαστηρίου: τα μαθήματα του εργαστηρίου αποτελούν έναν ολοκληρωμένο κύκλο εκπαίδευσης στην ερμηνευτική διαδικασία. Η εκπαίδευση αυτή ολοκληρώνεται με την συμμετοχή των μαθητών σε μία παράσταση που θα παρουσιάζεται για δύο ημέρες στο 'Σύγχρονο Θέατρο'.

Παράσταση μαθητών: η παράσταση αποτελεί προϊόν συνένωσης δημιουργικών αποτελεσμάτων των συμμετεχόντων μαθητών. Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών, σκηνοθετούν-χορογραφούν λαμβάνοντας υπόψιν το θεατρικό κείμενο και τις δραματουργικές συνθήκες που εξυπηρετούν ένα δημιουργικό αποτέλεσμα, ικανό να αποτελέσει ένα από τα δομικά μέρη της παράστασης.

Εκπαιδευτές: βασικοί εκπαιδευτές του εργαστηρίου είναι ο Γιάννης Μάντσης (σκηνοθέτης, ηθοποιός), η Αλίκη Καζούρη (χορογράφος, χορεύτρια) και ο Νίκος Στεφάνου (τενόρος, μουσικός). Για την ενίσχυση του προγράμματος του εργαστηρίου, λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες των τμημάτων, ενδέχεται να προστεθούν και συμμετοχές εκπαιδευτών που είναι μέλη της ομάδας.

Σε ποιούς απευθύνεται: το εργαστήρι απευθύνεται σε κάθε επίπεδο τεχνικής στον χορό ή στο θέατρο. Θα δημιουργηθούν ανεξάρτητα τμήματα με βάση το τεχνικό επίπεδο των μαθητών. Στους συμμετέχοντες χορηγείται βεβαίωση ολοκλήρωσης του Εργαστηρίου.

Πρόγραμμα μαθημάτων : Έχουν δημιιουργηθεί 4 προγράμματα εκπαίδευσης:

α. Πρόγραμμα Π.1 : κάθε  Κυρ.(10:00) & Σάβ.-Κυρ.(10:00) τον Μάη
β. Πρόγραμμα Π.2 : κάθε  Κυρ.(10:00) & Σάβ.-Κυρ.(10:00) τον Μάη
γ. Πρόγραμμα Π.3 : κάθε  Σάβ.(9:30) – Κυρ.(9:30)
δ. Πρόγραμμα Π.4 : κάθε  Τετ.(15:00) –Σάβ.(15:00)

Επίπεδο τεχνικής: κατά την εγγραφή σας θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα παρακάτω:

α. επίπεδο τεχνικής στο χορό και στο θέατρο αντίστοιχα (αρχάριο, μεσαίο, προχωρημένο)
β. βασική επιλογή προγράμματος εκπαίδευσης και εναλλακτικές επιλογές (προαιρετικά)

Κατά την έναρξη των μαθημάτων οι εκπαιδευτές αξιολογούν το επίπεδο τεχνικής των συμμετεχόντων ώστε να δημιουργηθούν ομοιογενή τμήματα.

Χώροι εργαστηρίου: θεατρική σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου σε συνδυασμό με τον χώρο του Elephant dance school.

Κόστος εργαστηρίου: το συνολικό κόστος του εργαστηρίου για κάθε τμήμα είναι 300€ και εξοφλείται σε 3 μηνιαίες δόσεις. Για την εγγραφή είναι απαραίτητη η προκαταβολή του ποσού των 60€.

Φόρμα Εγγραφής κάντε κλικ εδώ

 


info: Ημερομηνία έναρξης : 27 και 28 Ιανουαριου 2018. Διάρκεια : 3 ή 4 μήνες αναλόγως του τμήματος  | Διεύθυνση Μαθημάτων: 1) Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45, Γκάζι (μετρό Κεραμεικός), 2) Elephant Dance Studio, Τούσα Μπότσαρη 11, Αθήνα (μετρό Συγγρού-Φιξ) | seminars@norforsale.com. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 690879 2144, 694 486 2521 | Διοργανωτής: NotForSale.