Σεμινάριο ανατολίτικου χορού

Ξυπνήστε τη θεά μέσα σας ! Ο ανατολίτικος χορός (oriental, γνωστός επίσης και ως bellydance) όχι μόνον χαρίζει χάρη και αρμονία στην κίνηση και γυμνάζει τους μυς, αλλά αυξάνει την αυτοπεποίθηση, καταπολεμά το στρες, τη μελαγχολία και την κατάθλιψη. Τονώνει τα ενεργειακά κέντρα και τα όργανα που βρίσκονται στην κοιλιά, τη λεκάνη και τη βάση της σπονδυλικής στήλης. Απελευθερώνοντας μυϊκές, αλλά και εσωτερικές ακαμψίες και εντάσεις, προτείνει τρόπους δυναμικής έκφρασης της θηλυκής ενέργειας μέσα από τη χαρά του ρυθμού. Ιδανικός για τη σύγχρονη γυναίκα, τη βοηθά να ξαναβρεί την επαφή με τη φύση της, που η σημερινή «τεχνολογική» εποχή συχνά υποβαθμίζει και καμιά φορά τείνει να εξαλείψει.
Είναι κατάλληλος για γυναίκες και κορίτσια κάθε ηλικίας και σωματότυπου. Ελάτε με τη μητέρα σας, ή την κόρη σας (από 6 ετών). Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία στο χορό.
Εκτός από κινήσεις και βήματα, θα γίνει αναφορά στην ιστορία του συγκεκριμένου είδους χορού, χρήση πέπλου και εισαγωγή στους ρυθμούς της αραβικής μουσικής.
Το τρίωρο αυτό εισαγωγικό σεμινάριο με την Ιρένε Μαραντέϊ είναι επίσης ιδανικό για όποιον θέλει να ενταχθεί τώρα στα τακτικά μαθήματα που έχουν ξεκινήσει από αρχές Οκτωβρίου, και γίνονται κάθε Σάββατο 17.30-19.30 στον ίδιο χώρο.

infoΠΟΥ : Shantom, Τριπόλεως 35Α & Ευβοίας, Κ. Χαλάνδρι, (μετρό Χολαργός) τηλ 210 6717529 │ΠΟΤΕ : Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 │ΩΡΑ : 12.00-15.000 │ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ : έως Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στη γραμματεία του Shantom: Τρ & Πε πρωί 10.00-13..00, απόγευμα Δε έως Παρ. 17.00-21.00