Εισαγωγικά Σεμινάρια Χοροθεραπείας 2011

Οργάνωση & Εποπτεία  Ένωση Χοροθεραπευτών Ελλάδας

 

29 & 30 Ιανουαρίου 2011
«Ο χορός μέσα μας»

Εισαγωγή στην Πρωτόγονη Έκφραση
Με την Αλέξια Μαργαρίτη, Χοροθεραπεύτρια, Καθηγήτρια Χορού και τη Νατάσα Σμυρλή, Χοροθεραπεύτρια


19 & 20 Μαρτίου 2011
«Σώμα : Ψυχής όμμα»
Εισαγωγή στη Χοροκινητική Θεραπεία
με την Έλλη Κήτα, Χοροθεραπεύτρια, Ψυχολόγο-Παιδαγωγό

 

Η χοροθεραπεία είναι η ψυχοθεραπευτική χρήση της κίνησης και του χορού, μέσα από την οποία κάθε άνθρωπος μπορεί να συμμετάσχει δημιουργικά σε μία διαδικασία που προωθεί τη σωματική, συναισθηματική και γνωστική του ισορροπία. Βασίζεται στην αρχή ότι το σώμα καθρεφτίζει την ιστορία, την προσωπικότητα και τη συναισθηματική κατάσταση του ατόμου και στο ότι επηρεάζοντας ένα από τα βασικά επίπεδα της ανθρώπινης υπόστασης (σωματικό, ψυχικό, νοητικό) θα επέλθουν αλλαγές και στα άλλα.
Το κινούμενο σώμα βρίσκει τον προσωπικό και τον κοινό ομαδικό ρυθμό, το δικό του κινητικό λεξιλόγιο, που του επιτρέπει να φέρει στην επιφάνεια σκέψεις και συναισθήματα. Με αυτήν τη μη-λεκτική γλώσσα το σώμα θα εκφράσει τις ατομικές και συλλογικές του μνήμες.

Που απευθύνονται

Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε άτομα τα οποία ασχολούνται με τους τομείς της ψυχικής και σωματικής υγείας, την εκπαίδευση, τις τέχνες, τις θεραπείες μέσω τεχνών, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να «γνωρίσουν» τη χοροθεραπεία, χωρίς να είναι απαραίτητη οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία. Επίσης απευθύνονται στα άτομα που θέλουν να συμμετάσχουν στο τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα χοροθεραπείας.


Τρόπος εγγραφής & Πληροφορίες

  •  Υπεύθυνη εγγραφών : Μαριάννα Κέλλη
  • Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6976382915 – 2106010938 κάθε Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή πρωί 9.00 - 10.00, Πέμπτη βράδυ 20.00 -21.30
  • e-mail horevontas@hotmail.com 
  1. Επιστρέφετε συμπληρωμένη τη φόρμα εγγραφής στην υπεύθυνη εγγραφών, ή αν έχετε ήδη συμπληρώσει φόρμα εγγραφής από προηγούμενο σεμινάριο, δηλώνετε με e-mail τη συμμετοχή σας
  2. Καταθέτετε τα χρήματα στο λογαριασμό 164-00-2340003888 Τράπεζα ALPHA BANK, όνομα Μαρία Αρτέμη, Ταμίας της Ένωσης Χοροθεραπευτών Ελλάδας.
  3. Ενημερώνετε για την κατάθεση των χρημάτων την υπεύθυνη εγγραφών. 

Κόστος

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 120 €. Η καταβολή των χρημάτων πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2011 για το πρώτο σεμινάριο και μέχρι τις 10 Μαρτίου 2011 για το δεύτερο. Το κατατεθέν ποσό επιστρέφεται άμεσα στους δικαιούχους μόνο σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου από τους διοργανωτές. 

Χώρος διεξαγωγής και ώρες

  • Χώρος : Σχολή Χορού «Χοροχώρος» Ναυαρίνου 6, Χολαργός (σύνορα Παπάγου-Χολαργού), Μετρό : Εθνική Άμυνα και στη συνέχεια Λεωφ. Χολαργού 418 & 419 στάση Υμηττού
  • Τηλ. 2106543435 (μόνο σε περίπτωση που θα χρειαστείτε περισσότερες οδηγίες προσέλευσης)
  •  Ώρες διεξαγωγής σεμιναρίων : 12.00 π.μ. -18.00 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή


Φορέστε άνετα ρούχα και ελάτε
να χορέψουμε τις «ιστορίες» μας