Εξειδικευμένη διημερίδα για επαγγελματίες και καθηγητές Χορού

Ανατομία, Εκπαίδευση & Εκτέλεση Χορού


Η Ακαδημία Χορού στο Ηράκλειο Κρήτης, οργανώνει μια εξειδικευμένη διημερίδα για επαγγελματίες καθηγητές Χορού. Υφηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κυρία Moira McCormack, μόνιμη φυσικοθεραπεύτρια στο Βασιλικό Μπαλέτο του Covent Garden του Λονδίνου. Το σεμινάριο θα διαρκέσει δύο ημέρες με πρακτικά μαθήματα και εργαστήρια, συνεπώς οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναλύσουν και να συζητήσουν τα επίκαιρα και αξιόλογα θέματα της ανατομίας που συναντάμε καθημερινά στην δουλειά μας. Είναι πραγματικά μία μοναδική ευκαιρία για καθηγητές και καθηγήτριες χορού να εκπαιδευτούν από μία γνωστή προσωπικότητα του τομέα της ιατρικής του χορού με εξειδίκευση στην πρόληψη των τραυματισμών.
Η κυρία Moira McCormack είναι πρώην χορεύτρια του Βασιλικού Μπαλέτου της Αγγλίας και επί σειρά ετών εργάζεται ως μόνιμη φυσικοθεραπεύτρια στο Μπαλέτο του Covent Garden. Η κυρία McCormack έχει συμβάλει με τις επιστημονικές της γνώσεις σε θέματα ανατομίας, κινησιολογίας και έχει γράψει πολλά δημοσιεύματα στο Dance Gazzete, στο εκπαιδευτικό περιοδικό για καθηγητές χορού του Διεθνούς Συνδέσμου Ιατρικής και Επιστήμης Χορού, καθώς και εκπαιδευτικά βιβλία για την Βασιλική Ακαδημία Χορού. Έχει επίσης πολλές δημοσιεύσεις σε ιατρικά επιστημονικά περιοδικά. Στην προσπάθειά μας για την καλύτερη μετεκπαίδευσή σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ερωτήσεις και θέματα που θα θέλατε να συζητηθούν στο σεμινάριο.


• 29 & 30 Ιανουαρίου 2011
• Οι θέσεις είναι περιορισμένες
• Κόστος 120€


Πληροφορίες: Aκαδημία Χορού Ηρακλείου (Κρήτης) Τηλ. 2810 289 486


Ειδικές τιμές ταξιδιωτικών πακέτων για τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου από την Airquest. Πληροφορίες: julie@airquest.gr  -  Τηλ.2810 343720