Φωνητική ενεργοποίηση / Mουσική ενσωμάτωση

Για χορευτές και ηθοποιούς
 

Το μάθημα της φωνητικής ενεργοποίησης απευθύνεται σε χορευτές και ηθοποιούς. Είναι μια απλή διαδικασία επαφής με το σώμα και σύνδεσής του συνειδητά με τη φωνή.

Μέσα από μια σειρά ασκήσεων, το άτομο σταδιακά χαλαρώνει και αποκτά επίγνωση μέσω των αισθήσεων του, των αυθεντικών δυνατοτήτων της φωνής σε συνάρτηση με το σώμα του. Η φωνή και το σώμα συνδέονται με φυσικό τρόπο και έχουν σαν σημείο αναφοράς το κέντρο του σώματος. Έτσι ο άνθρωπος είναι σε θέση να επικοινωνήσει γνήσια χρησιμοποιώντας τα μέσα του και έχοντας σαν σημείο αναφοράς το κέντρο του σώματός του.
Η μουσική ενσωματώνεται στην κίνηση και αποτελεί πηγή ενέργειας για το σώμα και σημείο στήριξης για την έκφραση. Μπορεί να θέσει σε εφαρμογή τις φωνητικές του δυνατότητες με όποιο τρόπο του ζητηθεί συνδυαστικά με την κίνηση, με ακρίβεια. Η φυσική ροή της ενέργειας στο σώμα του μπαίνει σε λειτουργία. Το άτομο ενεργοποιείται ζωτικά με θεραπευτικό τρόπο.


infoΠΟΤΕ : Έναρξη Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011, 17.00 – 19.00 │ Tηλ. Επικοινωνίας: 6946 503215 │ ΠΟΥ : Gaz Symphony Studio - Αριστοφάνους 1, Πλατεία Ψυρρή / Μ. Μοναστηράκι