Αφρικάνικος Χορός

Από την Δευτέρα 11 Απριλίου 2011 ξεκινά εισαγωγικό σεμινάριο αφρικάνικου χορού με τη Λίνα Ιωαννίδου. Το σεμινάριο περιλαμβάνει συνολικά 9 συναντήσεις και θα διαρκέσει έως τα τέλη Ιουνίου.
Ανοιξιάτικη προσφορά: χωρίς εγγραφή και το πρώτο μάθημα (δοκιμαστικό) δωρεάν! Ελάτε στο δοκιμαστικό μάθημα και μετά αποφασίζετε εάν θέλετε να γραφτείτε.
Προσοχή: είναι απαραίτητο να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά στο 210-6717529, ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία στο : info@shantala.gr

Περισσότερα για τον αφρικάνικο χορό στη Σχολή της Λήδας Σάνταλα, ΕΔΩ 

Η Λίνα Ιωαννίδου γεννήθηκε το 1980 και σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στη σχολή της Μαργκώ Περδίκη-Αρχοντάκη, της Αλίκης Κόντζιου-Γούσα και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης από την οποία αποφοίτησε το 2003. Συμμετείχε σε σεμινάρια στην Ελλάδα, Άμστερνταμ, Βρυξέλες, για σύγχρονο χορό, χορογραφία, Contact improvisation, Flying Low Technique, Capoeira, Body mind centering, Release technique και αφρικάνικους χορούς. Δάσκαλοί της οι: David Zambrano, Allan Herdman, Thomas Plischke, Caverna Bruno, Ricardo Morisson, Benno Voorham, Κωνσταντινος Μίχος, Χριστίνα Κλεισιούνη, Μιχάλης Ναλμπάντης, Wim Vandekeybus, Ignacio Manuel Azpillada, David Howard, Carmen Rozenstaten, Paul Estabrook, Papa Assane, Maria Mendez. Έχει πάρει μέρος σε αρκετές παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διδάσκει σύγχρονο χορό από το 2003 και αφρικάνικους χορούς από το 2007.
 

info : Πολυχώρος Πολιτισμού και Τεχνών Shantom, Τριπόλεως 35α & Ευβοίας, Κ. Χαλάνδρι, στάση μετρό Χολαργός  |  τηλ. 210-6717529 | www.shantom.gr