Διακοπές με Yoga, Διαλογισμό & Χοροθεραπεία

8ήμερο yoga retreat στα Ποτιστικά Ξυνόβρυσης Πηλίου
Σάββατο 2 Ιουλίου – Σάββατο 9 Ιουλίου 2011
με τη Λήδα Shantala


Εδώ και 26 χρόνια το yoga retreat με τη Λήδα Shantala έχει γίνει μια αγαπημένη συνήθεια για πολλούς φίλους του Shantom που, που όπως λένε οι ίδιοι, αποτελεί ευκαιρία για βαθιές αλλαγές στη ζωή τους, ενώ συγχρόνως είναι μια «ζωοδότρα» απόδραση. Οι μέρες ξετυλίγονται δημιουργικά, με πνεύμα αδελφοσύνης, συλλογικότητα, σε ανάλαφρη και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Ποιότητες που σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, έχουμε τόσο ανάγκη.

Το πρόγραμμα των 8 ημερών περιλαμβάνει: 

Yoga, χοροθεραπεία, συστηματική σωματική, αναπνευστική και νοητική άσκηση, πνευματική εμβάθυνση, φιλοσοφία καθώς και απόλαυση της σιωπής και της γαλήνης.
Η ομάδα θα φιλοξενηθεί και φέτος στο ξενώνα Ελύτης, που βρίσκεται στους πρόποδες του ανατολικού Πηλίου στα Ποτιστικά Ξυνόβρυσης. Η άσκησή θα γίνεται σε ανοιχτή αίθουσα 80τμ. μέσα σε κήπο, με ξύλινη οροφή και πάτωμα, με θέα το βουνό. Οι παραλίες, από τις ομορφότερες του ανατολικού Πηλίου βρίσκονται σε πολύ μικρή απόσταση, περίπου στα 150μ.
• Η ημέρα ξεκινά με yoga asanas, pranayama, χαλάρωση & διαλογισμό.
• Πρόγευμα και φιλοσοφική ανάλυση κειμένων και συζήτηση.
• Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στη θάλασσα, ανάπαυση.
• Το απόγευμα χοροθεραπεία, yoga και διαλογισμός.
• Μετά το βραδινό, χαλαρώνουμε παρέα με παιχνίδια & τραγούδι (όσοι παίζετε κάποιο όργανο φέρτε το μαζί).

Άφιξη:  Σάββατο 2/7/11 
Αναχώρηση:  Κυριακή 10/7/11 (Εάν θέλετε, μπορείτε να έρθετε από Παρασκευή 1/7 ή να επεκτείνετε τη διαμονή σας, δηλώνοντάς το έγκαιρα)
Θέσεις  περιορισμένες!
Η γρήγορη απόφασή σας και η έγκαιρη κατάθεση προκαταβολής θα σας εξασφαλίσει δωμάτιο της αρεσκείας σας και φθηνότερο κόστος σεμιναρίου. Επειδή συνήθως, όταν ο "Ελύτης" γεμίσει, νοικιάζουμε και δωμάτια στο διπλανό συγκρότημα, είναι απολύτως απαραίτητο να ξέρουμε έγκαιρα πόσα θα χρειαστούμε και να τα κλείσουμε, για αυτό σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή όσο πιο έγκαιρα γίνεται. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 - 6717529 (Τρίτη και Πέμπτη 10.00-13.00, Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00-22.00) ή με ηλεκτρονικό μήνυμα : info@shantala.gr