Σωματική Μιμική με την Ευγενία Παλληκάρη

Το σεμινάριο δίνει την ευκαρία σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την τεχνική του σωματικού θεάτρου και να εξερευνήσουν τις εκφραστικές δυνατότητες του σώματος τους. Πρόκειται για μία τεχνική που στηρίζεται στην εκφραστικότητα της κίνησης συνδυάζοντας με αρμονικό τρόπο το χορό και το θέατρο. Η σωματική μιμική απευθύνεται σε ηθοποιούς και χορευτές που θέλουν να βελτιώσουν την κίνηση και την εκφραστικότητα τους, σε όσους επιθυμούν να κατανοήσουν συνειδητά την έκφραση του σώματος τους, καθώς και σε δασκάλους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που χρησιμοποιούν τη σωματική και καλλιτεχνική έκφραση ως εργαλείο της διδασκαλίας τους.

Οι συμμετέχοντες μέσα από ασκήσεις τεχνικής, εκτέλεσης χορογραφιών και αυτοσχεδιασμούς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το σώμα τους.

info : Χώρος, Σφηττιών 10,  Κάτω Πετράλωνα (Στάση Κεραμικός)  | Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Μαϊου 2011  |   Ώρες σεμιναρίου:  Σάββατο 17:00 - 20:00 &  Κυριακή 12:00 - 15:00  |  Τιμές: 25 € η μία μέρα , 40 € οι δύο |  πληροφορίες :  zenee8@yahoo.gr